- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthu
aktív tag
Szerintem jó cucc lett. Utazás közben jól jöhet filmet nézni vagy játszani netalán netezni. Úgy csinál itt egy két ember mintha nem lehetenre róla levenni. Amikor megunod vagy éppen olyanod van, hogy magát a készüléket akarod taperolni akkor leveszed oszt annyi.
Nekem bejön a dolog, de ha egy tizessel olcsóbb lenne akkor lenne reális.Szerintem a mostani telók akksijával nincs semmi gond. A 3GS-em is naponta töltöm ha sokat használom. Engem nem zavar, hogy fel kell tenni töltőre. Szép teljesítmény, hogy ilyen paraméterekkel ennyit bír. A mai világban sztem egy telefon tulaj sem jut el odáig, hogy tönkre menjen a telóban az akksi. Mivel erre fele mindenki geek(tisztelet a kivételnek) gyanítom, hogy 1-2 évig senkinek nincs meg a telója. Haverom 2 éves 3g-je intenzív napi használatban van, naponta tölti és nem észlelt változást az akku üzemidőben.
Szal kár parázni a tönkre menő akksin.
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kuponkunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin's Creed Odyssey
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest