Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Azért ez a design nem semmi, lenyűgöző látványvilágot alkottak a fejlesztők, és most nem éppen a trailerről beszélek, hanem magáról a játékról

Ősidők óta megy ez a játék 1-2 eddig megjelentbe belekóstoltam, de ez most nagyon odavág !
Valszeg nem fogom kihagyni
-
Mártógyurma
tag
válasz
antikomcsi
üzenetére
Én továbbfejleszteném a dolgot. Ha én volnék a kiadó olyan "teaser"-t lőnék fel a Net-re; amiben igen sejtelmes hangok/ zenei aláfestés mellett különféle fényeffektusokkal tarkított pár perces kis bejátszás alatt a kiadóm logója lehetne csak látható. Majd a legvégén egy kis szöveg jelenne meg; ......Bejelentünk valamit.........valamikor..
Az év szenzációja lenne... -
oxox
addikt
dorzsoltem a tenyerem, hogy vegre valami, es mar pont szolni akartam, hogy a magyar gyerekek azert tudnak videot/hangulatot csinalni (pl. mark of chaos)....majd egy "ennyi?" lett a vege....szomoru, hogy ezzel nyomjak ki a szemunket.
-
törölt tag
zárható

-
Youri
veterán
Tehát most kiadtak egy videót, a készülő videóról

-
Butcher-HUN
senior tag
Szerencsém volt kipróbálni a Beta verziót. A grafika rendben van. Töltési idő elég hosszú volt. Csata közben igen ugrált az fps képes volt lemenni 24 alá a képkocka szám pedig nincs gyenge gépem. Az irányítással nem volt probléma. Ígéretesnek tűnik mindenesetre. Nekem ami hiányzik hogy nem lehet külön a hőssel harcolni úgy mint a Heroes IV-ben volt. Itt is eléggé passzív a hős.
-
antikomcsi
veterán
Húúú, micsoda videó, ez aztán a nem semmi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg külön vicces, hogy egy bemutató videónak a bemutatója.

Oda jutottunk, hogy már egy játékelőzetes is premierre vár?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)