- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eeshtvaan
tag
válasz
Kamikazeman #16 üzenetére
Igazán nincs mit. Amíg volt support, tényleg ütős cucc volt - főleg munkatelefonnak - az X3, egy szerényebb ultrabookot lazán ki lehetett váltani vele és a dokkolójával.
-
Eeshtvaan
tag
válasz
Kamikazeman #6 üzenetére
Nokia felirattal a 930 volt a csúcs, Microsoft Lumia néven a 950/950XL páros, illetve, ha jól rémlik, volt a HP-nak egy X3 Elite telefonja szintén Win10-zel. Ők voltak az utolsó flagshipek.
Sajnálom, mert színesebbé tették a piacot, kár a sok elkövetett hibáért...
Egy 930-ast én is elteszek a fiók aljába. -
Gery1987
őstag
válasz
Kamikazeman #6 üzenetére
Lumia 950 és 950XL. Ezek voltak az utolsó csúcs készülékek.
Én alapvetően sajnálom, szerettem amíg volt. Egy Lumia 635 1GB RAM-os verzió volt. Szerettem hogy faék egyszerű volt, a 8.1 atom stabil is volt. A 10-ben sok potenciál volt de annyira későn jött és annyira megint az elbaltázott frissítési politikával, hogy megint vegyél új készüléket mert az 512MB RAM-osak nem kaptak 10-es ami az akkori paletta zöme volt (lásd Lumia 520). Ráadásul sok volt benne a bug és kicsit instabil is volt meg rosszul is bánt az erőforrásokkal.
Ezt a Microsoft nagyon elrontotta, amíg volt szurkoltam, de most már maradok Android vonalon. Az iPhone nekem túlságosan is túlárazott.
Kár érte, kiváló ügynök volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Contra: Operation Galuga teszt
- Cpu?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest