- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gsjinn
újonc
válasz
MrPetya19 #94 üzenetére
Igen alapvetően szinte mindenhova lehet tollal írni ami támogatja. De nem minden fordítja át gépelésre a kézírást, főleg a magyart nem. De még így is igen hasznos: készítesz egy excel táblát diagrammot és oda jegyzetelsz bele az excelben kézírással, vagy a world dokumentumot kézzel írod meg ha tettszik. Inkább a onenote ahol leginkább hasznos a kézírás és annak variációi, de elég sok lehetőség van a tollal. A onenote meg önmagában egy world vagy egy kockás füzet, ahol átfordítja a softver a kézírást pl egyenletet gépeltre (1+1 = 2).
-
gsjinn
újonc
1 hónapja van ilyen gépem (i5 128GB + type cover) és abszolút meg vagyok elégedve vele.
Tanulmányaimhoz és munkámhoz is bőven elég sőt. Kompakt, nem nehéz, bármikor magamhoz ragadom és kézben tartva hasznámom. Ülve gépelni sem kényelmetlen, pedig 168 cm magasságom nem óriási.
Tettszik a toll pontos, a kézírás nagyon hasznos (lehetne magyar kézírás fordítás gépeltre, de ehhez legalább itthon is forgalmaznia kéne a microsoftnak), angol és német nyelveken igen szépen ki lehet használni minden funkciót. A gépelés - kézírás - érintés funkciók kombinálásával egyszerű és talán a leghatékonyabb munkamenet érhető el.
Ilyet kéne osztogatni iskolákban, irodákban és mindenkinek. A papír alapot teljesen felváltotta az életemben. Csak a hivatalos dokumentumok maradtak, amik a bürokrácia miatt nem kiválthatók. Jegyzet = onenote. Ilyen hatékony jegyzetelés, legyen az ötletelés, munka feladat vázolás, vagy tanulmányok jegyzetelése órán és otthon, még sosem volt életem során. Mindenem egy helyen elérhető, a felhő maximálisan kisegít. Ha kell beszurok képet, videót, kézirást, rajzokat bárhol bármikor. Csoporttársaim elszenvednek egy grafikonnal, vagy folyamat ábrákkal, míg én két pillanat alatt lefotozom és belejegyzetelek, vagy lerajzolom (több színnel egy tollal) és nincs olyan hogy nem fért ki a lapon, mert mindig marad végtelen helyem körbe jegyzetelni
Munkánál számlák, ötletek, munka tervek egy helyen rendszerezve azonnal kézben. Internet Telórol vagy wifiről és a levelezés meg is van, fájlok a felhőbe küldve.
Videók, képek szépek, hangminőségre nincs kifogásom (nem egy szuper hangrendszert várok egy ilyen géptől, mégis igen jól szól), bár többnyire fülest használok.
Melegedés: igen ritkán jobb felső saroknál elfordulhat, inkább frissítésnél, de ha 2x volt a legelején forrób, akkor sokat mondok azóta 0, max picit melegebb de nem zavarta a használatot.
Ventillátor hang: halk = 0, szintén frissítésnél fordult elő kb 3x hogy hangos lett.
Fekete képernyő, vagy fagyás: frissitésnél volt ugyancsak 3-szor
Wifit nem dob el, és megtalálja a legkisebbet is, eddig csak pozitiv tapasztaltom volt erről.
Mindenre lehet használni teljes értékű gép, a táblákat lekörözi. Aki nem játékra használja és kell neki egy gép, amit mindig kéznél tartana annak erre van szüksége.
Játékra is lehet, de szerintem "flash" játékok és mobil játékok valók a kissebb méretre. Rendes játékok (assasin creed, cs, battlefield egyebek) szerintem nem laptopra és tabletre valók, arra van konzol és pc (komolyabb hardverrel). Tudom lehet mindenen, még a suface -n is, de az igénytelenség határait surolja a laptop játék (főleg low és middle beállitásokkal)...Aki teheti ezt vegye. Ez a jövő szerintem munka szempontból, nem a nehéz nem tul mozgatható laptop és a butított táblagép.
Néztem hasonló jellegű termékeket, egyik sem volt ilyen mértékben pontos, könnyű, mobilis és jövőbe tekintő. Ezért is esett a választás erre. Féltem, hogy látatlanban csak olvasva és videót nézve döntök a megérzésem és a többi terméket ismerve, de megérte.
Jah és igen spóroltam, 10 éve használtam ugyanazt a gépet és laptopot. Mert kiszolgált, de amikor ezt megláttam tudtam, hogy erre akarom váltani. Az ára valóban huzosabb, főleg hogy a toll jár hozzá csak, de egyenlőre megérte jó pár évre most ez a technikai fejlődés. Remélem gyártótol független ilyen irányba halad a fejlődés.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Revolut
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest