- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cofon
csendes tag
Karácsony óta meg van a masina. i5-ös, 128GB-al. van hozzá dokkoló, átalakító a projektorhoz. ezzel dolgozom. több fórumot olvasgattam és nem tudok nem hozzá szólni, mert katasztrófa a sok hozzá nem értő és rossz indulatú hozzászólás. ráadásul azok szólnak akiknek nincs, az az a szomszéd mondta,,,,
nos pár mondat : ez a masina maga a csoda!!!!!!!!! igaz drága , de a minőséget meg kell fizetni, ezt jó lenne, ha már itt magyarországon is megértenék!!! ez nem androidos fostalicska ( bocs) ez egy ultra-book és abból is a legjobb. 6-8óra garantált munka / előadás, internet,rajzolgatás, / nem hallani a ventillátor zaját!! egy kicsit melegszik a jobb alja, de hátrafele hajtva a kitámasztót nem ér a lábadhoz / fantasztikus, ez miért nem jutott másnak az eszébe???/ a toll maga a csoda, mint ha A4-es papírra írnál. igen ez is tükröződik, de ez NEM zavaró, napfényben is látom!!!! ( kocsiban is használom ) ezt még egyetlen tablettel, vagy laptoppal sem tudtam elérni ( még az i-pad-dal sem!!!) aki egy jó minőségű, könnyen hordozható és teljes értékű munka gépet szeretne ne sajnálja rá a pénzt. természetesen nem magyarországon kell meg venni!! én - az az a gyermekeim- angliában vették a dokkolóval egyetemben. 850 font volt tatyóval (az is gyönyörű) igen nagyon sok főleg most ahogy a forint megy lefele a béka segge alá, de sajna itt élünk ( és én már itt is halok meg) ha van kérdésed szivesen válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vírusirtó topic
- Hálózati / IP kamera
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest