Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
robotjatek #24 üzenetére
Igen, valóban "kissé" túloztam. Viszont az is elképzelhető(és erre talán nagyobb is az esély), hogy néminemű akadályokat fognak gördíteni az OpenCL útjába. Mondjuk Windowson "valamiért" döcögősen fog futni a kód, vagy valami hasonló, volt már ilyen és ez még simán belefér az ms erkölcsi normájába.
-
DRB
senior tag
válasz
robotjatek #22 üzenetére
Az a probléma, hogy most még nyílt, most még megy mindenen, de ha esetleg elterjed és netán lesznek jó sokan akik erre alapoznak majd, na akkor jön az ms(ismerve őket) és bejelenti, hogy kész vége, ennyi volt, mostantól fizetős/csak egy bizonyos oprendszeren megy/mitom én mi. És lehet őket majd perelni, esetleg meg is nyerik majd többen is(bár ez is kétséges, mert majd találnak a mostani licencben egy kisbetűs rész ami felett majd mindenki átsiklott, vagy teljesen mindegy, az ms megoldja, hogy neki legyen igaza), 3-5 vagy még több év alatt, de addig vagy fizetnek, vagy megpróbálják másképp felépíteni amit lerombolt az ms, vagy csak simán tönkremennek. De ne legyen igazam, amúgy is nagyon sarkítottam, de azért ki lehet hámozni mit akartam mondani.
-
DRB
senior tag
Azért írtam Abu85-nek a hátsószándékról, mert gyanús nekem ez a Microsoft, nem kicsit, nagyon, és ez is nem most kezdődött nálam.
Viszont ettől függetlenül mindenképpen támogatom, hogy legyen választási lehetőség. Gondolj bele, nem lakunk egyforma házakba/lakásokban, nem járunk egyforma autókkal stb stb, és ez így jó, szóval kell alternatíva(szerintem) és ez csak egy hétköznapi dolgokból merített példa, rengeteg egyéb más indok is van. Csak hát az a fránya ms, az itt gond. -
DRB
senior tag
Annyira nem vészes a dolog, lesz olyan aki ezt, és lesz olyan aki az OpenCL-t fogja preferálni(szerintem). Főleg annak tükrében, hogy ez felület sincs semmihez kötve(se hardver, se oprendszer, stb).
(#4): Mondjuk a "hátsó szándék" az már egy másik kérdés, legalább is nekünk, ms-nél nem annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- BestBuy topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest