- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Yettel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
válasz
robotjatek #24 üzenetére
pedig már megtörtént egyszer... directx is nem csak winre volt, aztán win only lett, és most a d3d a gátja annak hogy winen kívül más platformon is faszán működjön minden játék.
-
DRB
senior tag
válasz
robotjatek #24 üzenetére
Igen, valóban "kissé" túloztam. Viszont az is elképzelhető(és erre talán nagyobb is az esély), hogy néminemű akadályokat fognak gördíteni az OpenCL útjába. Mondjuk Windowson "valamiért" döcögősen fog futni a kód, vagy valami hasonló, volt már ilyen és ez még simán belefér az ms erkölcsi normájába.
-
DRB
senior tag
válasz
robotjatek #22 üzenetére
Az a probléma, hogy most még nyílt, most még megy mindenen, de ha esetleg elterjed és netán lesznek jó sokan akik erre alapoznak majd, na akkor jön az ms(ismerve őket) és bejelenti, hogy kész vége, ennyi volt, mostantól fizetős/csak egy bizonyos oprendszeren megy/mitom én mi. És lehet őket majd perelni, esetleg meg is nyerik majd többen is(bár ez is kétséges, mert majd találnak a mostani licencben egy kisbetűs rész ami felett majd mindenki átsiklott, vagy teljesen mindegy, az ms megoldja, hogy neki legyen igaza), 3-5 vagy még több év alatt, de addig vagy fizetnek, vagy megpróbálják másképp felépíteni amit lerombolt az ms, vagy csak simán tönkremennek. De ne legyen igazam, amúgy is nagyon sarkítottam, de azért ki lehet hámozni mit akartam mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- BestBuy topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest