- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Én egyébként emelem a kalapom a Linux előtt! Eléggé kinőtte magát, rengeteg mindent tud, gyakorlatilag (majdnem) egy teljes értékű oprendszer.
De! Bármikor életem során egy Linuxos gép elé kerültem, és valamit csinálni kellett, mindig volt valami gebasz. Az nem működött, ez nem működött, akkor valamelyik sarokból ott termett egy "szaki", aki fél órás billentyűzetelés után megoldott valamit, de kiderült, hogy ez így mégsem jó, meg izé, közben eltelt az idő, meg ez nem is az a verzió.. stb.
Illetve rengeteg hibát okoznak a jogosultság-problémák.
Erre persze mindig jön a linux fanoktól a válasz: hát persze, de nem hozzáértők használták, meg azt úgy kell különben is, hogy .. és akkor elkezdik magyarázni. Windowsnál meg felrakod, és kész. Elindítod, működik. Ennyi.
Félretéve ezeket, egyébként gondolkodtam már azon, hogy átállok Linuxra, mert tényleg jó alternatíva lehetne, de a fenti dolgok miatt inkább kösz nem.
Végezetül egy kép, ami nálam kb. az utolsó csepp volt. Kikapcsolásnál ez a frappáns msgbox fogadott:
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest