- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balgab84
aktív tag
Ezt se lehet majd kapni nalunk, tavalyit is csak most kezdte egy uzletlanc forgalmazni😀 hivatalosan😀 Lg ebbol a szempontbol nagy csalodas.
-
Kovax12
tag
A MI szót olvasván egyből a Xiaomi jutott eszembe. Tátott szájjal böktem rá cikkre és kutyafuttában szaladtam végig a sorok közt nagy "X" betűvel kezdődő szót keresve, hogy megtudjam mi hozta össze őket az LG-vel.
-
Superbad
tag
Bocsánat, de nekem nem számít mest. intelligenciának az, hogy a telefonom kamerája kitalálja milyen beállításokat használjon az adott fényviszonyokhoz... Mégha manapság annak is számít.
-
Bumblebeee
tag
Mate 10 pro majmolás.
-
Bossyy
tag
Számomra még mindig hihetetlen, hogy annyian fényképeznek ételt, amiért már külön fényképező módot kell applikálni a szoftverbe.Mintha nem lenne tök mindegy, hogy néz ki a bográcsgulyása, mákos tésztája, meg a fagyija a zombinak :-)
Amúgy ez a V30 is biztosan remek készülék lesz, remélem Csádban, Burmában, Peruban, Mozambikban forgamazni is fogják. Aztán sírhat az LG szája, miszerint "nem tudnak eleget gyártani belőle", mint az eredeti V30 nál :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest