- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
bladegery #14 üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a Micro és a HTPC -s házak a legkisebbek, az egyel nagyobb kategória az átlagos "Midi" méret a még nagyobb pedig a Toronyház kategória. Én így tudtam eddig. Bár az biztos igaz, hogy vitatott, hogy vajon a Big Tower és a Midi Tower között hol van pontosan a választó vonal.
-
Nem vmi nagy ahhoz képest, hogy az áll ott, hogy "méretes toronyházat tervezett"
Javitsatok ki, ha tévedek, de én eddig azt hittem, hogy a "Torony" az a magassága miatt torony, nem a mélysége miatt.
Nekem 6 éve TT Armorom van. Annál már jóval nagyobbak is vannak manapság, de az is 220x560x530-es. Egró közel 5 centivel magasabb és igy is alig férek el benne, bazira zsúfolva vannak a dolgok, de még éppen - éppen elférek.
A méretes toronyházat tervezett, jelszó alapján ilyenre gondoltam inkább mint a TT Armor + vagy a CM Cosmos stb. Mert azok a toronyházak között is méretesek. De ez szerintem éppen csak, hog ymegüti a toronyház kategóriát, de méretes toronyháznak nem állitanám be semmiképp. Méretes Midi háznak bőven beleférne ezzel a magassággal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest