- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ne zavarjon, hogy a 6.3-as Sigma egy FF vázon még mindig jobb eredményt produkál (zaj, képminőség), mint a 300 f4 az Olympus-on, olcsóbban. Mindenféle kompromisszumról beszélsz itt, de messze a legnagyobb kompromisszum az a katasztrofális m43 képminőség, még alap iso-n is. Az a 3-4 éves szenzor még megjelenésekor is elavult volt... Persze a Sigma is van szigetelt változatban, nekem az A7R3 is messze jobban birta a hideget mint az E-M5 II (ami lefagyott amíg fel nem melegedett). Nem az Olympus marketinget kell bevenni hanem kipróbálni a gépeket...
-
törölt tag
Ahogy elnézem, még mindig nem esett le: senki nem azt kétli, hogy vannak, akiknek pont ez a gép kell. Abban kételkedünk erősen, lesznek-e elegen ahhoz, hogy az Oly ne fürödjön be ezzel a vázzal.
Amúgy pedig nem a fizika meghazudtulásáról van szó, az Oly PRO obijai jók, de aránytalanul nagyok és sokszor még így is elmaradnak ekvivalens fényerőben a méretesebb szenzorral szerelt rendszerek mögött.
-
kovsol
titán
ISO 3200 meg ISO 6400 mellett kicsit zajos. Megnézném ez az Olympus mit alkot ISO6400 mellett. Szerintem ez elfogadható amit az A7III produkál. Amit linkeltél kép azon bemozdult a madár feje, nem életem képe, de nekem a póz nagyon megtetszett azért megtartottam. Fényképezőgép meg múlt áprilisban volt előszór a kezemben.
-
PuMbA
titán
"Canon (váz + objektív): 4.2 kiló"
7D Mark II is profi besorolású váz a Canonnál (időjárásálló, viszont kevésbé az Oly-nál és 2 memória kártya hely) és ez a 100-400-obival ekv. 600mm-t ad ki 2,4 kilóból
Teljesen egál. A 7D Mark II viszont már elég régi váz, szóval az EM1-X-szel valamivel jobb képminőséget kapsz. Kérdés, hogy lesz-e 7D Mark III.
-
SidCorky
őstag
Szeretnék gratulálni neked, mert nem sikerült a további szöveget értelmezni, ahol leírom, hogy sport- és természetfotósoknak szánják.
Ettől függetlenül szerintem szembe megy azzal, amiért az m43 rendszert kitalálták, amiért kicsi a szenzor, vagyis hogy kisebb és könnyebb gépeket tudjanak csinálni.
Szeretem az Olympust, több gépüket is próbáltam már, m43 felhasználó is voltam, ettől függetlenül továbbra sem értem, miért nem lehetett ezt E-M1 méretben megcsinálni, és nem kötelezővé tenni a portrémarkolat használatát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest