Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
válasz
Cingáriusz #52 üzenetére
Fun fact, hogy csak a híroldalak hívják "gamer"-nek. Maga a Razer sosem hivatkozott így rá.
-
Hol a gamepad dokkoló hozzá???? Mitől gamer ez? Ja, mert Razer? Hagyjuk már!
-
Xaels
félisten
[link] kövezzetek meg de tetszik.
-
juuzer
addikt
Ajándék Nabuval kérem
Gondolom am ebbe is belerakják majd a nabus pacsis kontaktcseret meg gondolom sajat appokat talan de sok mas gamer cuccra nem is kell szamitani. Ami egyaltalan nem baj. Csak legyen massziv es minosegi es engem megvetrek kilora vele
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na kutakodtam, és közben megtaláltam miért hívják gamer telefonnak mindenhol.
Min-Lian Tang a Razer CEO-ja a CNBC-nek erősítette meg szeptemberben hogy valóban készül náluk egy telefon.
"One of the most hotly rumored things about Razer is that we're coming up with a mobile device. And I can say that we are coming up with a mobile device specifically geared toward gamers and entertainment," Min-Liang Tan, CEO and co-founder of Razer, told CNBC's "Managing Asia."
Azóta viszont semmi utalás a gamer mivoltra, szóval részben visszaszívom amit korábban mondtam.
-
Rickazoid
addikt
4000 mAh az méretes egy ilyen telefonnál? Én inkább az abszolút minimumnak hívnám.
-
Soybex
őstag
Chroma edition lesz?
-
YASKATIR
senior tag
Jo, de lesz rajt gamer led sor? Anelkul semmit sem er az egesz.
-
jonnyjoker01
veterán
120Hz refresh rate!!!!!!! Take my money!
Szerk. Nekem nagyon bejön a design is. Mondjuk kétlem hogy végül beneveznék erre a cuccra tuti a fellegekben lesz az árcédula.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cingáriusz #14 üzenetére
Nekem meg 2005-ben az n-gage ami most is meg van.
-
Hegasus
senior tag
ohhh, ez igen fincsinek tűnik, kár hogy már alig játszok telón, néhány éve megdobáltam volna őket a pénzemmel ilyen telóért. teszteket azért nagyon várom, mit domborít majd.
-
-Skylake-
addikt
Bevallom én is a "fasznak gémer már minden" közösséghez tartozok , 0 azaz nulla percet játszok telefonon (ebből egyedüli kivétel a hosszabb repülőút , de az évente maximum 6-8 alkalom és még akkor sem törvényszerű) , de ezt a telefont már önmagában a kijelző miatt azonnal megvenném szerintem. Nem érdekel, hogy Razer, nem érdekel hogy géémer, de 120hz viszont nagyonis érdekel. Ha adja isten a Razer egy kb vanilla droidot adna hozzá, ez gyakorlatilag egy tökéletes készülék lenne. Jól néz ki, belül csont max, nagy akku és már látatlanban is eszméletlen vadulós kijelző. Több egy telefonba nem is kell.
-
moma
őstag
Nincs szerencséjük, hogy mire elkészültek vele, a kávátlanság a trend. A gamerek meg a menőségre mennek eléggé. Ez meg így elég old school.
-
A Blackberry Z10 jut róla eszembe, ami jó, viszont csak miniben, valamint vízálló kivitelben érdekelne. Lehet, egyszer még nagyon drágán lehet majd eladni 20-30 év múlva, mint az első Razer telefont.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. 444Hertz #31 üzenetére
Nyilván maga a Razer mint márka jelenléte miatt gondolják ezt sokan, első hírekhez én is írtam hogy pl egy DEX szerű megoldást el tudnék képzelni, de én ahogy látom sehol nincs gamer telefonként megnevezve a cucc.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dr. 444Hertz #10 üzenetére
Na most én lehet valamit nagyon benéztem, de visszanéztem az eddigi Razer telefonos híreket, bejegyzéseket, de hivatalosan az érkező telefont sehol nem hívják gamer telefonnak. (vagy tényleg vak vagyok nagyon).
Nekem az a véleményem, hogy ez egy hardveresen közép-felső kategóriás telefon lesz Razer logóval és ennyi. Nem kell semmi gamer dologra számítani.
-
vicze
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #24 üzenetére
Már csak az a kérdés mire jó az aksi merítését kivéve?
-
AtHoS
nagyúr
Remélem a hírben szereplő kép nem 1:1-ben a Wide Colour Gamut kijelzőt próbálja bemutatni
-
roli543
őstag
Méretes? Inkább átlagosnak nevezném
-
D4nte
csendes tag
Nextbit Robin-ból kiindulva (ami azért más árkategória, de szerintem itt is a belsőt fizeted inkább majd meg) jóféle tok erősen ajánlott lesz ennél is.
-
-
-
FireFox1996
őstag
4000mAh játékhoz sajnos nem lesz elég
-
f3rdzs0
senior tag
nem vagyok tisztában az előfizetéseikkel, de logikus hogy ingyen van, csak nekem nem egyértelmű a képről, ezért mondtam
az meg az én személyes hülyeségem hogy nem fizetnék alapból ennyit előfizuért, főleg ahol a net korlátozott és minden más a korlátlan. ráadásul egy gamer telefonnál
-
Remek az IGZO kijelző, de az akksit erre a gémer dolgokra keveslem.
6000+ akksit igen, de nem a négyezrest...Mellesleg!
Majdnem olyan, mint az Xperia!
Lehet, hogy ha az Omnibalans-ot átkeresztelnék gémerre, akkor elfogadható?
-
kiezTe90
senior tag
De tényleg mitől lesz gamer? Mert a Razer gyártja?
Ugyanúgy lehet a többi telefonon is játszani a "nagyon komoly" játékokkal amik telefonra vannak... -
-
vicze
félisten
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #10 üzenetére
120hz kijelző
(#8) vicze1: hát havi 45 font szerintem annyira nem jó üzlet egy előfizetésért, és nem is látszik hogy mennyi előleget kell érte fizetni
-
aelod
veterán
Semmi káva komment?
(#10) Dr. 444Hertz
Lesz benne valahol RGB led tutira
-
Kíváncsi vagyok, hogy mivel tud majd ténylegesen többet, mint a konkurencia ahhoz, hogy gamer telefonnak lehessen nevezni.
-
-
pusszycat
nagyúr
Nem néz ki gamer-nek.
-
atike
nagyúr
Valamiért azt hittem, hogy túllép akksiban is a többieken és lesz vagy 5-6000 mAh...
Nyilván a 4000 is jó, de ha azt vesszük, hogy extrém igénybevételre kell számolni (nagy kijelző, játékra szánt eszköz) akkor nem biztos, hogy elég lesz....
-
f3rdzs0
senior tag
egy másik leaken látszott az ára, 594 font.
ennyiért nagyon jó árnak tűnik. főleg hogy MrMobile a Pixel 2 tesztben említette hogy csak egyetlen jobban teljesítő telefonnal találkozott eddig, és erősen egy ilyen telefon körvonalai látszódtak
a design lehetne valamivel szebb, de lehet hogy ezért kerül "csak" ennyibe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest