- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
amcsiban (talmida talán tudna mesélni erről), ismerős mesélte, hogy all-in-one módon van nekik a telefon, tévé, net... ~100 USD / hó, ezért megkapja NYC-ben elérhető összes csatornát(HD), 10-20 Mb/s netet, meg a telefonon egy halom kedvezményt, helyi hívás ingyen, mobilra 100 perc ingyen, stb.
fél-off, sry
-
Dany007
veterán
Ez pont így van / volt.
Kicsit nagyon eltorzult itthon ez a kép.
Valójában ma Magyarországon, aki legalább 2x szerepelt már valamelyik kereskedelmi adón az Celeb. Gusztustalan ez a szó, nem is szeretem. A Celebritis más, annak megvan a jelentése, de ez meg már annak is egy lebutított becézett változata...Sz.tem az ORTT-nek kéne találni valami törvényes kiskaput, hogy ezeket a tárgyagyártó műsorokat levegyék a képernyőkről. Undorító, hogy valaki az ország legaljára kíváncsi...
Röhögni én is szoktam rajta, de csak utólag, neten, meg nem néznék egy ilyet. -
DeFranco
nagyúr
Tényleg csak egy megoldás van. Ne nézd. Nem nagyon lehet szerintem mást tenni. A magánvéleményem az, hogy jól felfogott oka van ennek a jelenségnek, de ezt most ne boncolgassuk.
Akik ezeket a műsorokat csinálják, vagy döntenek róluk azok hidd el, nem nézik. Sőt, a gyerekeiknek sem engedik nézni, ehelyett elzavarják őket különórára, zenélni, festeni, táncolni, vagy ha bokros idejük engedi, akkor otthon a család együtt társasozik, vagy beszélget nem ritkán a tóráról/bibliáról/koránról (csak a píszí jegyében
).
Az már egy másik kérdés, hogy a gyerek ezzel igaz sokat tanul, de sok mindenből ki is marad. Nem tud hozzászólni a suliban az aktuális TV szemétről szóló vitához, kevésbé bunkó mint a hangadó átlag, így kisebbségbe kényszerül. Ebből lesz később utálat, megvetés, majd egy elitista hozzáállás a részéről. Pamparamparamparam: telnek az évek, diploma, squash klub, és már ő nyomja lentebb a parasztokat, mert hát mit érnek ezek.
Én egyiket sem akarom a gyerekem jövőjének, de nem tudom, mit lehetne tenni.
-
Dany007
veterán
Az durva. Azt nem tudom, hogy ezeknek mi köze az egészhez... Zalatnay még hagyjám, mert ő előtte is népszerű(bb) volt. Persze ő is csak egy bűnöző, ahogy a több is. Elég durva tényleg.
Sose értettem miért van erre igény. A józsi barát is egy normálisabb, kultúrált beszélgető műsornak indult a legelején. Mostmár maoúnika só 2. Gusztustalan mind a kettő.
Ha jól emlékszem meg is baszkodták már érte a csatornákat. De sose tanulnak belőle...
Na ja, a győzike meg a másik... Pfhú most így elgondolkodva elég katasztrofális a helyzet...
Ennyi selejt alakot is ritkán látni a tv-kben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Elemlámpa, zseblámpa
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest