- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
tomboy0013 #141 üzenetére
Most találtam egy cikket, amiben azt írják, hogy kispénzűeknek szánt variáns az új típus, és változott a kijelző felbontása, meg a proci. A memóriavezérlő egycsatornás lett, illetve alacsonyabb a grafikus órajel. Ellenben kottára ugyanannyiba kerül, mint az első széria. Itt csak az Acer csökkentett költséget, nem a vásárló.
Amúgy van full HD-s variáns is 160-ért.
-
Silenzio
addikt
A teszt szerint Z3745-ös processzor van az Acer Switch 10-ben, az Acer viszont mindenhol 3735F-et hirdet. Továbbá az Acer webshop szerint 1280*800 a felbontás. Mi az igazság?
-
Silenzio
addikt
Nem csak az Asus iparkodott, a nevesebb gyártók ugyan sokat késtek, de nekem pl. ez a cucc van, D jelű procit kapott, így gpu-ra valamivel gyorsabb is a T100-nál. A billentyűzetes műbőr tok iPad like, mégis telitalálat, ha nem csúszkál az asztalon a cucc. Az alja fém, nagyon masszív, mégis igényes. A mágneses csatlakozó is jobb a T100-asánál, a bill. sem suta, kopogó mint az Asusnál.
Eddig a HL2-t és a Doom 3 BFG Editiont futtattam rajta, előbbi elfogadhatóan, utóbbi tökéletesen fut high beállításokkal. Belekukkantottam még a Trine-ba, a BTTF-be és a Walking Dead-be is, az első kettő vállalható, de épphogy játszható, a WD viszont jól fut. Csak a menüben szaggat, de ott piszkosul. 3 óra HL2-zés után még megnéztem másfél 24 epizódot, és 10% maradt az aksiban, szóval az sem utolsó. De szerintem eladom, mert aggaszt a hazai gari és support teljes hiánya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest