- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez olyan bonyolultságú feladat, amin mérnökórák alapján évtizedekig dolgozhat egy kis csapattal. De addigra meg elavul. Évtizedek óta dolgozok az alkímia alapfeladatán (aranygyártás). Már nagyon közel vagyok, csak apróságokat kell megoldani. Igazi kickstarterre való projekt az enyém is.
-
Jhonny06
veterán
Senki nem azt mondta, hogy kamu, csak sajnos az ilyen komolyabb kickstarteres kampányok rendszeresen bedőlnek amiatt, hogy egy néhány fős csapat azt hiszi, hogy minimális tapasztalattal meg tudják szervezni egy ilyen termék gyártását, leszállítását, az ezzel kapcsolatos adminisztrációt, supportot, stb. Aztán rájönnek, hogy ja.. nem. Egy komolyabb vállalatnál egy ilyen kaliberű terméken 100+ fő dolgozik.
Én ennél 1000X egyszerűbb terméket is láttam lazán széthullani. Vagy éppen le tudták szállítani (konkrétan részt vettem benne), csak utána egy egyszerűbb support lebonyolítása fél évig (konkrétan) tartott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Revolut
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest