- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #26 üzenetére
Ez is igaz, simán aláírom
De azért nem egy dolog olcsóbb külhonban...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Lolka Bolka #25 üzenetére
A magyar kiskerek onnan vásárolnak, ahonnan a legolcsóbb, mert nekik egy "mennyit engedsz a felének a harmadából?" piacot kell kiszolgálniuk, akiknek meg futná, azok megveszik határon túlról, mert 200k felett már csíp az áfa rendesen...
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Lolka Bolka #23 üzenetére
Szinte sehol nem kapsz semmit, a GTX-em mellé be volt harangozva 3 játék, egyik sem volt hozzá. Szóvá tettem, erre közölték, hogy "ja bocs, Magyarországra nem vonatkozott". Köszi szépen; és nem sufni cégről van szó. Magyarország jelenleg sincs az oldalon a kiválasztható országok között, úgyhogy jobb lesz vigyázni az ilyen "akciókkal".
-
Lolka Bolka
aktív tag
Igen? És melyik naprendszerben? Most vettem 290es kártyát. Pont lúf...szt kaptam mellé. Három helyen is rákérdeztem és sehol sem adtak. Régen is sok helyen ahol adtak, ott az ilyen kártyák érdekes mód drágábbak voltak, mint az ugyan olyan játékmentes ajánlatok. A bűnös nyugaton nem egészen így van. AMDnél rákérdezve meg kb elhajtottak a picsába. Nagyon nem szimpatikus így a vad keleten az AMDs üzleti modell ezen a téren.
-
NemesTom
tag
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Haha
tényleg, ha 300-ért veszek vga-t, hozzádobnak egy lapit ><..
-
he7edik.
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
De gecchi
-
LazaCCC
tag
A Borderlands-ben az a poén, hogy annak fullos futtatásához még egy GTX 660 is elég ... ezekhez a kártyákhoz meg olyan játékokat szoktak adni, amik azért igénylik is az erőt.
De itt úgy tűnik a hype miatt adják ezt a játékot ... legközelebb MineCraft lesz
-
NemesTom
tag
Mehh 860M-hez is adhatnának
-
joysefke
veterán
Egyáltalán egy Borderlands játékhoz kell ilyen erőmű? A rajzfilmgrafikából arra következtetnék, hogy valszeg nem...
-
Ic3man
tag
Nekem annó pl. a GTX680-hoz semmit sem adtak, pedig 135k volt.
-
Mans20
addikt
Borderlands pont nem hat meg,750Ti-hez meg semmi,régen volt valamelyikhez nv póló,az jó ötlet volt.
-
Helmoras
őstag
En orulok neki apron lesz majd kupon 3-4k ert ;-)
-
halkow
őstag
A játék ára benne van szerintem a videó kártya 80k -ba
-
Kékes525
félisten
Nem rossz!
-
törölt tag
-
csiramokus
csendes tag
halkan jegyzem meg hogy watch dogs is jár a kártyákhoz.
de valóban jobban megéri várni a 8xx kártyákat mint venni egy 770-et.
akinek meg a drágább kártyákra van pénze az meg úgyis megveszi a gameket. (no persze nem magyarországon...)
-
Infranyuszi
aktív tag
nekem sima gtx 770-em van és annál a disztribútornál ahol vettem - 5 ezer ft-al olcsóbb volt mint a többi helyen- ott nem adtak hozzá játékot, pedig úgy volt minden máshol beharangozva, hogy kapom hozzá az asassins creed black flag-et ..mindegy, azt úgyse vettem volna meg.
-
Gergosz2
veterán
Ezek az "ingyen" játékos kártyák mindig is drágábbak voltak , mint a mezei játék nélküli kiadások...
-
Garada
őstag
Jól hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TV antenna és jelerősítés
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest