- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy még ők akarnak plusz pontokat osztogatni múzeumlátogatásért vagy nyelvvizsgáért amikor egy normális hozzászólást se sikerül megírni? Ráadásul nem magánemberként történt a dolog mert akkor mindenki úgy ír ahogy akar, hanem mintegy a djuice hivatalos képviselőjeként. Uff, én beszóltam
-
AMD_ok
őstag
Mi is a baj azzal, hogy megkérdezzük azt tőle, hogy miért regisztrált ide? Ha nem azért, hogy válaszoljon az itt felvetődő kérdésekre, akkor csak azért, hogy elmondhassa: "menitenksz"? Nagyon menő....Volt a hozzászólásának valami értelme szted? Arról meg, hogy nyelvészkedés, csak annyit, hogy éppen nem 26 alatt vagyok, hanem 35 fölött, és pontosan ezért érzem kicsit nagyképűnek az ilyen "ánglius" megnyilvánulásokat (mielőtt bárki azt gondolná, hogy azt se tudom mi az, hogy yes, 7 évig tanultam az angolt). Magyarok vagyunk, beszéljünk is úgy.
-
Kleroo
veterán
Bezony, ismerős ez nekem is.
alig nőttem ki a gimiből,de már most hatalmas különbség van a mostani 9.-10.es gimisekhez képest.....
Nekem ez már nagyon nem tetszik...
pár év és a csajok fogják a csávókat megerőszakolni,akik akkora már lila trendi-mendi szoknyákat fognal hordani,azis legalább olyan férfis lenne mint a mostani cicanacifarmernacik -
Én értem, hogy mire gondolsz, én is kivárok - bár erre nincs ideje a djuice-nak most, hogy a nép kivárjon. Csak azért írtam, hogy ne erőltessük, mert ha elindul a flame...
Amúgy igen, egyik se jó szerintem se, se ész nélkül bekajálni, se rögtön fikázni.
Én is hasonlóan "öreg" korosztályból vagyok, lehet, hogy ezért nézek furcsán a 2. reklámra? AMúgy ez az egész valahogy az amcsi elnökválasztási kampányra emlékeztet. Túl sok marketingötlet származik manapság onnan.
-
Kleroo
veterán
pont ugyanezt akartam írni. tökéletesen egyetértek.
végre valami szimpatikusnak tűnő kezdeményezés.
erreföl mindenki ízekre szedi hogy fúj-fúj.miért pont 26,kamu a kiválás,ect
aki meg a reklámokban népnevelő mintaképet keres,az kapcsolja ki. a reklám célja a figyelemfelhívás,jó design,ect. Kit érdekelne ha egy bácsi felolvasná a percdíjakat? 2010van....
a világ átalakult.nehéz a figyelmet felkelteni. nekem bejönnek a reklámok.(tanultam marketinget;olyan szemmel remek cuccok)rossz látni hogy a magyarok tényleg ekkora "kákán a csomót is" rinyagépek
-
"ami egyébként = a diák korhatára az EU-ban"
Így már értem, miért pont 26. Csak az a baj, hogy itthon nem ennyi általában. Most ugye megsarcolnak, ha nem tanulsz az egyetemen, szóval igyekeznek egyre többen max. 1 évet csúszni...
"az ikea játszóházba nem engednek be, ha elmúltál 10?"
Nem mondod
Akkor erről is lemaradtam
Szerintem ezt a népbetegség témát nem kellene erőltetni, mert erre fog rámenni sok ember. Ráadásul nézzük meg az átlag amcsi tévénézőt. Az bekajál mindent, amit mondanak. Baj az, ha megkérdőjelezünk dolgokat? Vagy jön Orvell és az 1984?
-
Probber
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest