Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz Probber #145 üzenetére

Ja,és megszólítottak egy újabb réteget: a terepjárós pasival járó,szolis,műkörmös,szilikon csöcsös "sík" lányokat,akik szimpátiát éreznek sorstársuk iránt a videót látva,és bár fingjuk nincs arról mi az a feltöltőkártya, vagy előfizetés,mert világéletükben nem fizettek semmiért,mindig csak a pasijuk tejelt helyettük,majd megkérik szépen,hogy szálljon ki a terepjárójából és vegyen nekik egy ilyet,mert most ez a trendi... :((( :((( :(((

Nézd meg a youtube kommenteket az oldalon alul,kapásból két nagy csöcsös fejezte ki szimpátiáját a cucc iránt :D

• Zirowe

nagyúr

válasz Probber #131 üzenetére

Azért ez a "nem a pannon-telenor ötlete" eléggé erős,mert nem hiszem,hogy egy nagy szolgáltató csak úgy egy holmi jött-mentnek (ez most nem személyeskedés Bíró Balázs felé :D) azt mondaná: nesze pár száz millió,azt csinálsz és mondasz amit akarsz..
    Persze,az ilyen jó cselekedeteikről híresek ezek a szolgáltatók..

Ez egy nagyon ügyesen és sokáig kigondolt reklámstratégia,amivel a technológia világában kicsit járatlanabbakat (és azért valljuk be,a mai fiatalok nagy részének a tudása kimerül abban,hogy tud telefonálni,smsezni,bekapcsolja az msnt,esetleg tud csatornát váltani a tvn :D:D) simán beetetik.
    Főleg ezzel a "leváltunk a pannonról" szöveg.
    Szerintem ezzel simán rájuk lehetne ereszteni egy fogyasztóvédelmet megtévesztő reklámért,áruházakat is b*sztak már meg kevesebbért..
    Mert,új szolgáltató?Nem! Pannon hálózatát használja?Igen!
    Akkor meg minek mondanak ilyeneket?!

Ez az ál-angolság meg a tema tag részéről no komment, már kifejtettem erről véleményemet régebben bőven itt.

És hiába ágáltok az olcsóbb mobilnet meg ezekhez hasonló szolgáltatásokért,amíg az átlag Józsi 16évesnek arra elég a mobil,hogy megcsörgesse anyut,hogy kész van-e a kaja és küldjön egy smst haveroknak, hogy "a plázában vagyok,gyertek már lógni egyet",addig nem lesz itt szolgáltatás bővítés,és sajnos ez nem fricska,hanem a szomorú társadalmi helyzet.

Szóval roppant nem forradalmi jellegű,de a társadalmi szerepvállalás dolog igen,és talán ezzel el lehetne érni a fiatalok javítását,ha (sajnos minden bizonnyal):
    1. nem dőlne a saját dugájába ez az egész kezdeményezés x idő után,mert a pannon nem kap elég profitot
    2. vagy a fiatalok egy idő után tennének erre az egészre,mert rájönnének,hogy ezekkel a pontokkal nem nagyon mennek sokra,nehezen lehet őket megszerezni és az ajándékokért cserébe sok kell..

De majd meglássuk,ne legyen igazam :D

• daninet

veterán

válasz Probber #131 üzenetére

a cikket olvastam, a fórum hosszú.
    eleve honnan kerít 20 ember ekkora tőkét, hogy több tucat boltot megnyisson egy szórakozóhellyel? oké, hogy lesz majd reklám bevétel nemkicsi, de honnan a kezdő tőke? telenor miért adna egy "multikkal ellenkező, kivált csoportnak" ekkora beruházásra pénzt? Szerintem csak azért, mert az ő ötletük, a kiöregedő emberek maradnak 20-asok.
    Nem ismerem a Telenor ügyködését, meg kellene nézni a többi országban történt-e hasonló.

Új hozzászólás Aktív témák