- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- A Motorola is Air mobillal készül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Nálam ssd-n van a rendszer és 2.5" noti merevlemezek háttértárnak.
A minap kerestem egy játékot egy 3.5" merevlemezem és amikor meglett elfelejtettem kihúzni az áram kanócát.
2 napig gondolkodtam , hogy miért olyan nagy a hangja a gépnek. Mire rájöttem , hogy az 5400rpm-es merevlemeznek hallom a hangját..: Egyszer ha nagyon unatkozol csinálhatnál ezekről a hűtőkről egy tesztet. Kíváncsi lennék,hisz ezek egy tesztben nem nagyon voltak még azonos processzoron.
-
Silentfrog
veterán
Nem, mert 12 ezer forint van a két megoldás között!
Amit passzív hűtésre használnak az jóval nagyobb méretűek és sokkal nehezebbek is.
Van itthon Scythe ninja 3 és az ezzel csak ne hasonlítsuk már össze.
Egy 95 wattos TDP-s procira az sem való passzív hűtésre mert az sem bír el egy ilyen fogyasztási értékű processzorral.
Persze ha van házhűtő akkor más a helyzet,de ha van házhűtő akkor miért használná valaki passzívba a cpu hűtőt?
400-500 rpm fordulaton nincs hangja egy jobb 12 centis légkavarónak. -
Silentfrog
veterán
"ugyanis egyes rendszerek esetében (max. 95W CPU TDP) passzív módban is képes ellátni a feladatát."
Amire ez elég passzív hűtésre egy 95 wattos TDP-s processzorra oda elég a gyári hűtés is alacsony ventifordulaton,kár rá költeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 155.000ft!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest