- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog #38 üzenetére
Ó, már egy ideje tervezem...van itt minden, topflow, torony, dupla torony...és amiket még nem említettem...AC Alpine GT, Alpenföhn Sella, rézmagos Intel stock...szóval, cooler van bőven csak szabadidővel állok rosszul...
-
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog #34 üzenetére
Orochi, Ninja Mini, Tt Big Typ, Matterhorn, D-14...van néhány cooler itthon...és még amire vágyom...Nofan CR-95C, silentmaxx TwinBlock... -
Potzee
addikt
válasz
Silentfrog #31 üzenetére
Passzívra az FX70-től van jobb és arra még tényleg kell venni egy ventit is, de tény, hogy szép jószág!
Én még mindig a nagy Macho-t favorizálom ebben az ársávban...jó passzívra, a 140-es venti brutál halk, tuningra is OK. -
MC Pite
veterán
válasz
Silentfrog #28 üzenetére
1, mert a ramoknak több helye van, van akinek ez jobb lehet
2, mert minimális fordulaton akar esetleg az ember ventit járatni rá, és erre nem akar külön egy ventit venniFejlesszenek, versenyezzenek, mi meg válogathatunk...
-
MC Pite
veterán
válasz
Silentfrog #10 üzenetére
Ja mert mindegy hangban hogy a gyári vagy passzív?
Nem vagyok passzív párti, legyen halk aktív, de arra nem jó a gyári. 4-500on elpörögnek a ventik, zaj sincs, hűtve is van; ehhez viszont nem lehet túl sűrű a borda, pont jó ilyesmihez ez a hűtő.Durecellm...: "A ventilátor továbbra is 120 milliméter átmérőjű"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged