- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
magyarul a csókának nem sok köze lehetett a dolgokhoz
képzelem milyen domaineket foglalt még le.
biztosra veszem, ha jobban olvas a sorok között, meg is kaphatta volna az óhajtott 1000$-t vagy akár többet is.
gyanítom itt a közvetítő járt csak jól no meg a Microsoft
.
-
fordfairlane
veterán
válasz
remington2 #41 üzenetére
Nem, én tudok gratulálni a te világfelfogásodhoz, amikor egy üzleti tranzakcióhoz annyit tudsz hozzátenni, hogy nahát, ezek csak a pénzt nézik. Mi abban az elítélendő, hogy a cégek a saját érdekeiket nézik? Cégeket azért alapítanak, hogy pénzt keressenek a tulajdonosaiknak, nem azért, hogy random domainkereskedőket tegyenek gazdaggá.
-
remington2
senior tag
válasz
fordfairlane #34 üzenetére
"Nem érdekelnek a világfájdalmas filozófiák. . . . A többi csak süket maszlag."
Csak gratulálni tudok a világfelfogásodhoz. Szerencsére nem minden ember (ennyire) rövidlátó. És - természetesen - érdemben nem is válaszoltál semmit arra, amit írtam, csak bevágtad - az amúgy sajna nagyon jellemző - "ez engem nem érdekel" véleményt.
-
vehement69
senior tag
most, hogy így végigolvastam a hsz-eket full készen, az jutott az eszembe, hogy szerintem az egészséges határvonal az ott húzodik, ahodik a diablo3.com.. lefoglalták a rajongók a nevet, és a Blizzard megkeresésére 'tök ingyen' odaadták, persze ezzel megbizonyosodva arról, hogy készül a várva-várt játék
szerintem az ilyen jellegű ravaszságok még etikusak, az valóban nem, hogy unalmadban lesuttyogsz a 'sarki domén-közért'-be és évi 6000-ret kidobsz egy olyan címért, amit 'talán' használni fognak, majd 2 év múlva sörösdobozok közül kimozdulva ezzel keresel egy 10 millert mondjuk.. de hát persze szép ez a mai világ
-
moonman
titán
-
fordfairlane
veterán
Első kommentáromban rosszul majd később jól írtam,tehát a Microsoftnak nem sok köze van az üzlet lebonyolításához, én a brókerekről beszéltem.
Lehet, hogy a Microsoft bízta meg a francia céget, hogy vásárolja meg a domaineket, pontosan azért, hogy inkognitóban maradjon. Ha meghallják, hogy egy nagy cég akarja megvenni az adott domaint, akkor megpróbálják őket lehúzni, bevett gyakorlat, és ezt akarták elkerülni.
-
fordfairlane
veterán
válasz
remington2 #27 üzenetére
Nem érdekelnek a világfájdalmas filozófiák. A domainkereskedő is és a cég is üzletfél, és a saját nyereségét nézi, és az jár jól, aki ügyesebb. A többi csak süket maszlag.
-
oO7
őstag
ehez a napszakosdihoz még annyit hozzátennék, hogy ha jól tudom a Live oldalaidon a design-nál lehet olyat választani ami így időjárástól / napszaktól függően változik.
moonman: nemis tudtam, hogy RSS -ről is lehet hátteret vadászni win7-ben... amúgy tényleg poén volna ezeket a bing-es képeket megkapni nagyban. Az aero tervet viszont láttam... nemtudom miért nem valósították meg, nemhinném, hogy olyan bonyolult lett volna. Apró figyelmesség, nem mindig ugyanazokat a csíkokat látnánk.
-
-
Egyre rafináltabbak a multik.Már kirabolni sem lehet őket,pedig ezek piti összegek számukra
-
gabor85
őstag
Nekem erről a doménes dologról a hofi.hu jut eszebe.
Egy fiatalember jegyeztette be, és az özvegynek adta át, és lett belőle egy szép kis webshop. szerintem.Aki meg domain címeken élősködik, az szarja össze magát, bár az a rendszer se éppen tőkéletes amelyikben ilyeneket meg lehet csinálni.
-
remington2
senior tag
válasz
fordfairlane #24 üzenetére
dupla . . .
-
remington2
senior tag
válasz
fordfairlane #24 üzenetére
Vagyis ha látom, hogy a tévében megölnek egy embert, menjek én is ki az utcára, és öljek továbbiakat? Az nem mentség, hogy a világ sz*r, legyél te is sz*r.
-
Gergő_
őstag
Első kommentáromban rosszul majd később jól írtam,tehát a Microsoftnak nem sok köze van az üzlet lebonyolításához, én a brókerekről beszéltem.Nyugodj meg a Microsoftnak minden kispénznek számít, ha a Google az ellenfél.A brókerek is elég szép pénz kaszáltak,ezért írtam hogy mindkét fél elégedettebb lenne brókerek nélkül, jobban jártak volna, MS biztosan kevesebb fizetett volna.
-
azbest
félisten
"A Gmail.hu-t viszont a mai napig sem sikerült megszereznie a keresővállalatnak. "
emlékeim szerint megkeresték a google-t a gmail.hu gazdái, de nem kellett nekik a domain
-
fordfairlane
veterán
válasz
remington2 #21 üzenetére
a multikat a pénz vezérli
A domain kereskedőket is csak a pénz vezérli, semmi más, és erre még II. VH-s példám sincs.
-
remington2
senior tag
Nem kell ezen csodálkozni, a multikat a pénz vezérli, és SEMMI más az ég egy adta világon. A II. VH idején német cégek munkatáborokba zárt szerencsétleneket alkalmaztak kellően "racionalizált" fizetésért, amelyet - rendkívül jól szituált módon - ma egyszerűen letagadnak. Mostanság más a divat, az olcsó munkaerő ingyen "terem" a harmadik világban, ma főleg Kínában dolgoztatnak (ha nem is éhbérért).
Üzleti etika . . .
-
moonman
titán
és azt tudtad, hogy már a Vistába is terveztek hasonló szépséget? csak végül elvetették. damn.
-
Killing
addikt
Ha enyém lett volna a domain és tudtam volna hogy ki keres akkor kértem volna egy Windows 7 Ultimate x64-et (jóhogy dobozosat) és egy kicsit kevesebb pénzt.
-
fordfairlane
veterán
Ne akard már bemesélni nekem, hogy az a korrekt üzlet, ami most folyik a domain kereskedelemben. Hogy egy egy szerencselovagot kitömnek a multik, mert nem tudják elperelni tőlük a nem egységes szabadalmi rendszer miatt. Egy csomó domaint begyűjtenek, nulla szolgáltatást, nulla üzleti innovációt tesznek bele, majd vastagra keresik magukat egyik-másikkal, és azt várod, hogy a nagy cégek ezt önként és dalolva finanszírozzák? Annyira azért nem olyan nagy a társadalmi haszna ennek, hogy ez az üzleti etika részévé váljon, a multik pedig nem tökhülyék, hogy pengessenek mindenkinek úton útfélen, mindenféle nemzeti domainért sok százezret.
Végezetül:
"A domén először egy francia brókerhez került, majd onnan a redmondi cég magyar leányvállalatához, a Microsoft Magyarországhoz."
Azt hiszem ezt így június 4-e után inkább nem kommentálom,megkímélve magamat egy parkolópályától.Tényleg szörnyű, hogy a franciák is dolgoznak, méghozzá június elején is, de azért próbáld meg megemészteni a dolgot.
-
Gergő_
őstag
az igazság valószínűleg az, hogy azért munkanélküli, mert doménkereskedésből simán eltartja magát.
Egyetértek. Elég könnyen előfordulhat, bár tavaly év végén -nem vagyok tisztában vele pontosan- mennyire lehetett-e tudni mi is az a bing?(kérdezem, tényleg nem tudom)
"a nagyrabecsült "inkábbhasználom" Google vajon hány szerencsétlen nyomorulton gázolt át eddig?"
ezzel sem tudok vitatkozni,felesleges lenne.
-
moonman
titán
jaj persze, most meg kéne hatódnunk jól, mert külön kihangsúlyozták, hogy szegény szerencsétlen munkanélküli meg ötven gyereket tart el és milyen jól jött a pénzecske az ünnepek előtt, legalább volt mit enni... mondanám, hogy bulvár rulez, de már elcsépelt.
az igazság valószínűleg az, hogy azért munkanélküli, mert doménkereskedésből simán eltartja magát. a nagyrabecsült "inkábbhasználom" Google vajon hány szerencsétlen nyomorulton gázolt át eddig?
-
Gergő_
őstag
Az a másik válfaja...
fordfairlane:
Sokszor hallom: "ilyen az üzlet"
Valódi üzlet az ha a felek elégedettek lesznek és az egyik nem próbálja zsigereiben kihasználni a másikat
Azért tartom aljas dolognak mert a külföldi vásárló még a vevő által meghatározott 1000$-ból alkudott,ami neki aprópénz lehetett a közvetítői díj felmarása után. Persze az is benne van a pakliban hogy ha nem alkudozik a vevő akkor emelkedhet az ár nem kis mértékben.
(félre ne értsd nem ellened beszélek de nekem más elképzeléseim vannak a témában)Végezetül:
"A domén először egy francia brókerhez került, majd onnan a redmondi cég magyar leányvállalatához, a Microsoft Magyarországhoz."
Azt hiszem ezt így június 4-e után inkább nem kommentálom,megkímélve magamat egy parkolópályától. -
moonman
titán
egyébként állati szépek ezek a napi hátterek, kár, hogy nem tölthetők le nagy felbontásban is, esetleg lehetne rájuk RSS-feed, ha már a Windows 7 képes onnan is szipkázni wallpapert.
tudom, sokat akar a szarka.
-
moonman
titán
"A bing.hu jelenleg a bing.com-ra irányítja át a látogatókat."
pontosabban a http://www.bing.com/?cc=hu -ra, és ez szerintem így is marad.
"aljas" - "Azt hiszem részemről használom a Google-t vagy alternatív keresőket."
csak ésszel, apám, ésszel.
-
-
Gergő_
őstag
Elég aljas dolognak tartom, főleg azt hogy nevetséges összegeken alkudoztak jól szituált "emberek" .Azt hiszem részemről használom a Google-t vagy alternatív keresőket.
-
Erasmus
őstag
válasz
Csakénvagyok #2 üzenetére
ezek szerint nem is lesz eccerű
-
Csakénvagyok
őstag
A bing.rot még nem sikerült.
-
sputnick
tag
Szegény forma jól benézte, ha még 1000 dollárt sem kapott érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- Micro Four Thirds
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest