- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugo chávez
aktív tag
"Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe..."
Nos, szerintem nézőpont kérdése, hogy mennyire voltak ütőképesek, ha úgy nézzük, akkor pl. az egy chip-es csúcskártyáknál a GTX 480 leverte a HD 5870-et, viszont az is tény, hogy jóval nagyobb méretű (és emiatt drágábban gyártható) chip-pel és magasabb fogyasztással. De, szerintem a GTX 460 is ütőképes volt a megjelenésekor, pláne az akkori ellenfeléhez, a HD 5830-hoz viszonyítva.
"Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit."
Igen, ez tény, ez az oka, hogy a Fermi-k azonos GPU méret mellett valamivel kisebb grafikus teljesítményre képesek, mint az AMD GPU-i (de ez lehet, hogy a közeljövőben változni fog, mert úgy tűnik, hogy az AMD a Southern Islands generációt már az NV Fermi-jéhez és Kepler-éhez hasonlóan szintén GPGPU irányba fejleszti), de azt még mindig nem értem, hogy ettől miért lenne "már a tervezőasztalon is rég elavult" a Fermi
-
CocooN-z
őstag
Biztos a 4xx széria olyan ütőképes volt az akkori ATI-kkal szembe...
UI: amúgy a véleményem az hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja, mindenki a csodát várta és az az 560TI-vel jövögetett csak, de egy középmezős karival nem lehet másik gyártó pl felső kategóriás termékével szembeszállni. Egyszerűen nem a PC-s játékpiac volt már a cél a tervezőasztalon, sajnos ez tény, mondhat bárki bármit.
Nvidia párti voltam mindig is, valszeg ezért érint érzékenyebben, és jön a pavlovi reflex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest