Hirdetés
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacce92
csendes tag
Sziasztok!!
Nekem nagy kérdésem hogy mégis hogy kell csatlakozni??? mármint regisztráltam gépen,majd írja hogy bejelentkezés..de innen hogyan tovább? mobilnetem van csak.ez lehet a baj?
-
Flash86
tag
Nem vagyok nagy Alma fan... de náluk legalább nincs ilyen. Mi az hogy kijön a következő generáció egy telefonból és onnantól a régi "supportjára" meg fejlesztésére tojnak
Nagyon nem szimpi 
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Ricardo
titán
Magyarország nincs ott a választható országok között.
tudom hogy kicsik vagyunk, de azért jó lett volna ott látni."A megoldás egyelőre csak a Desire HD és a Desire Z modellekkel kompatibilis, ám ezek egyelőre még nem is kerültek piacra."
később bővítik, vagy a régebbi készülékek el vannak felejtve? -
Liudvikas
tag
utolsó képen az a cover flow majmolás.... miért kellett?

-
Nem jó a link a cikkben.

Egyébként érdekes és szép az oldal, de hogy bejelentkezés nélkül még csak be se lehessen nézni... fura. Egy kis marketing lehetne azért.
-
Xaels
félisten
A megoldás egyelőre csak a Desire HD és a Desire Z modellekkel kompatibilis, ám ezek egyelőre még nem is kerültek piacra.
Kedvelem a HTC-t és komolyan mondom eddigi legjobb telefonom a Desire, de ez ebben a formában felért egy tökön rúgással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Nissan klub
- Mazda topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- E-roller topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- LEGO klub
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest