- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #20 üzenetére
Azt aláírom, hogy sok dolgot sokkal kényelmesebb - és sokszor célszerűbb is - telefonon megoldani (én is amit tudok és lehetséges, telefonon használok).
(#21) B_Csaba
"aki dohányzik, az valószínűleg kávézik is, és néha pár üveg sör"
Én ebbe a kategóriába tartozom. Amit eddig elköltöttem a fenti élvezetekre, abból kb. 50 db Note 8-at tudnék venni - bármi is lesz az ára.(#23) Keem1
Teljesen igazad van.Szerintem az ilyenek foglalják el a világon üzemelő szerverek tárhelyeinek egyharmadát, de lehet, hogy a felét.
-
válasz
Dr. 444Hertz #20 üzenetére
Lehetne ezt oldalakon vesézni, mi mennyit ér, és mi éri meg. Én sok milliót költöttem már az elmúlt 7-8 évben ilyen okos kütyükre, de nem bánom, nem olcsó, de emberek ezrei meg évente szív el egy note 8 árát, és aki dohányzik, az valószínűleg kávézik is, és néha pár üveg sör, ezektől mindenképpen olcsóbb egy note 8
Viszont az biztos, hogy napokig nem veszem elő a notebookot, amióta ennyire jók a telefonok!
-
somogyib
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #15 üzenetére
Azt azért vedd figyelembe, hogy ezek a telefonok leginkább csak tartalom fogyasztásra alkalmas eszközök, míg egy laptopot tartalom előállítására (is) használhatsz. A futtatható - és értelmesen kezelhető (egér, bill.) - alkalmazások listája jóval több egy laptopon, mint egy telefonon (még ha a DEX-et is nézzük).
És csak tartalomfogyasztásra kicsit drága 300k+ forint.
De hogy tovább kukacoskodjak:
"nem lehet fényképezni"
Laptopon előlapi kamera van, tehát legalább szelfiket lőhetsz."nem lehet...telefonálni"
Skype."nem lehet...zsebben hordani"
Ez csak méret kérdése."nem lehet...buszon zenét hallgatni és közben netezni"
Azt lehet, csak kényelmetlen. (fogalmazzunk úgy, hogy ülőhely hiányában nem lehet).
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Nem sajnálom a pénzt rá,én is birka vagyok,megveszem a csúcskategóriát,de azért van egy határ.300ezret nem fogok kiadni,inkább várok és félárban,akár használtat ha úgy adja a szitu....
Köv teló a Note8 lesz,ha minden ok lesz vele😎
-
lezuvius
őstag
válasz
+ ha az almanal az X tenyleg 1000-1500$ kozott lesz, akkor a Samsungnak is kell egy draga telefon, hogy lassak az emberek a marka premiumsagat...
-
válasz
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA