2018. április 24., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Megmutatta a Samsung a Note8-at?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung Exynos

A Samsung Exynos Twitter-oldalán bukkant fel egy készülék, ami jó eséllyel a pár héten belülre várt, S Pennel szerelt csúcsmodell lehet.

H​i​r​deté​s

Bár a Samsung saját tervezésű rendszerchipjei általában a saját készülékeiben bukkannak föl, az Exynos szekció tulajdonképpen önállóan dolgozik, és fennáll a lehetőség, hogy bárki vásároljon a lapkáiból (leginkább a Meizu szokott), így aztán némi promotálás is hozzátartozik az aktuális modellekhez. A legfrissebb csúcslapka most a 10 nanométeres node-on gyártott Exynos 8895, ez található a Galaxy S8 párosban régiótól függően, és nagy valószínűséggel ez köt majd ki a nyár végére vagy ősz elejére várt Galaxy Note8-ban is.

A Samsung Exynos Twitter-oldala ismét eldicsekedett a fenti rendszerchip végtelen lehetőségeivel, és a hozzá passzoló renderképen egy Galaxy S8+-ra hasonlító készülék van, de mégsem az, mert ennek a modellnek mintha vékonyabbak lennének a megmaradt képernyőkávái. Így aztán logikusan lehet következtetni, hogy az S Pennel szerelt modellt mutatta meg a gyártó. Az is lehet persze, hogy leleplezés helyett csak egy koncepciót dobott a chipes szekció a lapka mellé, hiányoznak róla például a gombok. A 6,3"-esre tippelt Note8 mindenesetre ilyen formatervvel érkezik az eddigi, nem hivatalos képek és videók szerint is.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ird​e​t​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.