- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mo Bill
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek az infót.
Elhatároztam, hogy nem váltok Note 10 plus-ról! -
Mo Bill
aktív tag
Hölgyek, urak!
Ez tényleg igaz, hogy a Note 20 ultrát műanyag hátlappal gyártották???
Ez elképesztő lenne! -
Micsurin
nagyúr
válasz
#32839680 #38 üzenetére
Igen a tokot én is megkaptam. Aztán én voltam az ufo, hogy hétvégére le is veszem ha nem megyek sehova mivel a gép asztal gumírozott a hajópadló meg nem épp kijelzőt betörő felület.
Ha meg kinyúlt kidobom...
De 150-200 ezerért a műanyag egy rossz vicc még ó pár éve autókban is körbe röhögték a zongoralakk fekete műanyagokat erre a Samu visszahozná mobil fronton.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
#32839680 #36 üzenetére
Így akartam érteni csak nem ment át!
A Lumia széria minden tagja még a legolcsóbb is jó minőségű polikarbonát volt.
A Glastic az iparág szégyene nekem ezért lett S10 és nem S10 Lite a múlthéten; soc és kijelzőméret miatt a Lite lett volna jobb számomra de mikor megláttam, hogy Glastic már zártam is be a lapot. -
mjani1172
addikt
válasz
Essentials #34 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy nem volt S5-öd.
Ez persze nem baj, csak kérlek ne tarts róla előadást.
Nekem legalábbis, mert én használtam 2 évig, és egy nagyon jó készülék volt.(nem hibátlan természetesen)
Bevallom, akkor sem érdekeltek ilyen piti dolgok, hogy milyen mintázat van hátlapján. Nem voltam középvezető, mindig a saját utamat jártam és nem vártam felülről engedélyre, saját hatáskörben vettem rá egy tokot. -
Essentials
aktív tag
válasz
mjani1172 #30 üzenetére
Nekem nem volt S5-öm valóban, néhány közelibb ismerősömnek vizsont igen, és undorító telefon a fent nevezett dolgok miatt. A nikkel csík valóban pattogott róluk, a hátlapi ropogós műanyagja pedig engem a Zsiguli tetőkárpitra emlékeztetett. Ritka hitvány egy szerkezet. ( Ez az én véleményem. )
A pénzt légyszi ne keverd ide, akkor sem valami malacperselyes nebuló voltam, az S5 megjelenésekor viszonylag jol fizetett középvezető voltam, és nem okozott gondot a tokvásárlás, ahogy ma sem.
Az a telefon számomra hatalmas csalódás, egy ízlésficam. -
mjani1172
addikt
válasz
Essentials #29 üzenetére
Neked akkor nem S5 volt. Az ugyanis nagyon jó készülék volt.
Ha nem tudtál rá vigyázni, és nem volt annyi lóvé, hogy ezt kompenzálandó vegyél rá egy 1 dolláros tokot, arról nem a telefon tehet.
Nekem gyári tok volt rajta és mikor 2 év után eladtam, újszerű volt.
Ugyanez megoldotta volna a zsiguli gondodat is, (bár nem igazán jó a hasonlat, szvsz nem hasonlít rá). -
Essentials
aktív tag
válasz
Predatorr #24 üzenetére
Az S5-nek nem fém kerete volt, a külső borítás "eleganciájáért" pedig egy műanyagra hányt fényes nikkel csík felelt, ami leejtéstől/elhasználódástól függően úgy pergett le róla, mint a 2 hetes napozós nyaralásból hazatérők égett bőre. Akkor sem találtam rá szavakat a maga árkategóriájában, de igazából az i-re nekem a műanyag hátlapdizájn tette fel a pontot. Persze, cserélhető volt ( abban az időben még a készülékek 90%-a olyan volt ), de roszogott, nyöszörgött, felsírt, és a zsiguli tetőkárpitot idéző mintájától teljes mértékben ledobtam a láncot, szerintem büntetett. Ehhez még hozzájött a Tesco Gazdasagos első szériás ujjlenyomat okvasójuk, amit gyorsan beletettek valamilyen formában, mert az iPhone-ban akkor már a második generáció is benne volt ( jól használhatóan ), emez meg 10/2x nyitott, vagy ha úgy volt kedve, összekeverte az ujjadat egy csirkecomb aljával. A mai napig nem értem, hogy azt a telefont hogy merték kiadni abban a formában, szerintem az SII/SIII/S4 után igazi lebőgés volt. A kijelző, a hardver akkor még a plafont képviselte, a külső elemei, és az ujjlenyomat olvasás viszont teljes kudarc volt számomra. A zsiguli tetőkárpit imitátumnál még a Note 3 bőr "hatású" műanyagja fedlapja is stílusos húzásnak hatott.
-
Micsurin
nagyúr
Ezt írtam, el lehetne érni a zafír szerinti 8< -as erősséget de vagy kétszer ilyen vastag üveg kellene vagy törne.(még ha vastagítod is törékeny marad a ridegsége miatt, egy jó minőségű gyári védőüveg a dobozban egy sokkal jobb lépés lenne)
Noukoum nekem van bajom a műanyaggal akárcsak a gyér olcsón eloxált alumíniummal. Másfél egy évesen úgy néznek ki mint amik a sajtreszelővel találkoztak.
-
Noukoum
veterán
Nordnak a kerete műanyag, ami alsó kategóriában még ma is megszokott. (Csak nem 400€-ért.) A hátlapján üveg.
Nekem nincs bajom a műanyaggal sőt, mivel szinte mindenki tokba rakja a telefonját ezért előnynek tartom. Ami nem tetszik hogy évekig butította a gyártó a usereket hogy prémium anyaghasználat, erre mostmár 350ezerért is műanyag van. -
Predatorr
őstag
válasz
Lackooo84 #19 üzenetére
Cáfolnám, az S5-ömön nem karcolódott, se nem tört, pedig bringáról is repült párszor, és a tapadós műanyag hátlap is tökéletes volt. Persze akadt ott még fém keret is. Ehhez képest az S8 szappan, és a legártatlanabb ejtéstől is ripityára törik, mert az élére fordul, ahová a hajlított képernyő miatt nem ér a tok, és ahol az „5D” fóliának is vége. A „fejlesztés” mindig a gyártók érdekében történik, ezt sokan elfelejtik.
-
-
bali
tag
Akkor most a Note 20-on is van fólia gyárilag, mint az s20 meg az s10 szérián? Mert én több helyen azt olvastam, hogy már nincs, pont az új védelem miatt. Összekavarodtam:-(
-
Lackooo84
nagyúr
Vicc ez a GG, ugyanolyan szar az összes...
-
Micsurin
nagyúr
Ezt most csak azért mondod mert nincs a csomagban 1-2 almás matrica...!
mod.: nagyon rossz irányba haladnak a gyártók és ezt a drága műanyag khm trendet megint a Samsung indította újra nagy üzemileg...
Egy Nord esetében még elfogadható na de egy több mint negyed milliós készülék esetén ne vicceskedjünk már...
-
k-adi
nagyúr
"a hátlapja nehezebben karcolódik a simánál, lévén valami belsős gebasz folytán az utóbbi plasztik kivitelt kapott."
hogy, miii?
-
Micsurin
nagyúr
Belsős gebasz, ez jó...
Ezentúl az alma is e mögé bújhat, belsős gebasz miatt maradt ki a töltő a dobozból de most occóért adjuk, csak 29$ az 5V1A-es fej. Samu meg véletlen kifelejti jövőre a ceruzát a Note30-ból....
-
Predatorr
őstag
A nagy védőüveg átverés, 6. rész.
-
joey04
titán
másik topikban hogy oda voltak az új üvegtől.
-
rigoberto
őstag
Vajon milyen "nemes" célt szolgál egy ilyen perverzió?
-
törölt tag
Ennel klikkbétebb címet ki sem tudtatok volna találni.
-
janeszgol
félisten
Őszinte leszek én hasznosnak találom azt, amit a fickó csinál, de a karc évek óta nem érdekel (még 2013-ban és 2014-ben figyeltem erre, azóta nem), viszont ami érdekel, és mérvadó nálam, az a hajlítás teszt. Elég erős lett a Note 20 Ultra, ezért a végső értékelésnél kap +30% pontot tőlem. +10% annak jár, ami meghajlik, de működőképes marad, nem törik ketté.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest