- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
Így is van, 2016 augusztusában vettem meg, most februárban adtam el egy Mate 9-ért. Egy hónap múlva úgy megbántam, mint a kutya. Még jó, hogy 75-ért ment el a OP a Mate meg volt 73k így nem volt veszteséges a kaland
Jól járt vele a srác aki megvette, tiptop állapotban volt és kapott egy mai napig naprakész és gyors flagship-et. Túl sok 2 éves csúcskészülékről ez nem mondható el.Viszont a mostaniak olyan semmilyenek nekem. Az 5 és 5t a gagyi kamera miatt, a 6 pedig az üveg ház és a notch miatt nálam tiltólistás.
-
forgonati
őstag
És nagyon jól tartják az árukat is. Egy sima OP3-at jóval drágábban veszel meg német ebayen mint mondjuk egy ugyanolyan állapotú P9-et.
Nekem mot egy 3T van, de mellette egy OP2 is, mert sajnálom eladni. És még az is suhan, egy custom Lineage-vel, százszor "smoothabb" mint a sokkal drágábban vett S7-em ami laggol mint a szar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- LEGO klub
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- További aktív témák...
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest