- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
na felraktam én is. szerintem magasan ez az eddig legjobban kinéző ubuntu
lehet egy ideig így is hagyom
-
moma
őstag
tehát azt állítod, hogy semmiféle ütem változás nem volt ott a vista környékén és semmi olyasmiről nem volt szó, hogy aránylag gyorsan akkor adjanak ki valamit nem baj, ha ez az nem kerül be meg hasonlók?
szerk: áh de mindegy feladom, mert úgy se fogok ez ügyben keresgélni. win gyorsan fejlődik, linux meg lassan. csak akkor azt nem értem miért nincs már meg az a különbség mit régen, miért nem egyre csak tágul az olló...
-
moma
őstag
nem valami OS darabszábról beszéltem, hanem arról, hogy mennyi idő volt szükséges az MS nek ahhoz, hogy azt az OS-t amit az XP utódjának terveztek befejezzék (persze mindezt úgy, hogy az anno fő újdonságnak beharangozott filrendszer egyáltalán nem is jött össze). és ennyiben szerintem jogos, hogy a vista az valami SOS realese volt (mert nem lehetett tovább várni) és nem az történt, hogy elkészültek volna azzal amit akartak. és úgye az ms anyagi erőforrásait azért nem lehet összehasonlítani pl az ubuntuéval (hogy a többi linuxról ne is beszéjünk).
szóval szerintem jogos volt a megjegyzésem, hogy nem olyan szép dolog itt lassú fejlődéssel jönni.
-
moma
őstag
válasz
#16820480 #112 üzenetére
ez is apple-ös, mert olyasmi szürke, mint amit az apple használ
és szerintem egyébként az apple témák elsősorban pont azért olyan szépek, mert azt a szürke árnyalatot baromira eltalálták.
én amúgy most a human ablakban és egy sötétzöld mist keretben hiszek, a zöld gnome colors ikonokkal
de a lucides dolgokat élőben még nem láttam. bár szerintem ablak szín nem is lehet más tartósan, mint szürke vagy valami piszkos fehér szerű. ez ilyen egyszerű természetitörvény által meghatározott igazság
.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest