- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headers
tag
válasz
hombre[EU] #5 üzenetére
Mi az a key-car?
-
NandorHUN
addikt
Minden szavaddal egyet kell, hogy értsek.
Világért se vennék Switch-et, értelme nincs ennek a konzolnak. Max ha portásként dolgozol és mindenképp kockulni akarsz, vagy épp portásnak készülsz és tanulás helyett iskolában óra alatt akarsz vele kockulni.
A felsorolt "excluzív" címek közül meg talán egyedül Zelda ami jó, de azt is ki lehet játszani PC-n. 1 cím miatt amúgy se vennék egy ilyen ropógos műanyag konzolt. -
NandorHUN
addikt
Ennek a játéknak a népszerűsége mai napig felfoghatatlan a számomra.
Nem ilyesztő, nincs semmi története, zero kihívás - kb. csukott szemmel végig lehet vinni. De legalább rövid. -
Scholes9
nagyúr
-
Dvix
senior tag
Elnéztem a Nintendo honlapjára valamelyik nap. Hogy semmi jó játék nincs erre a harmatgyenge vacakra az tutti. 10 Dollártól olyan game-eket kapsz amik rosszabbul néznek ki mint az egyszerű ingyenes böngészőjáték. 20 ezer egy új játékért, aztán még hozzá egy másik memó kártya mert nincs elég tárhelye a gépnek? 2011-es játékokat (L.A. Noire) úgy futtat ezen a gépen mint egy darab szar és úgy is néz ki(20fps alatt). Nem felnőtt vásárló kategória a Switch.
Aki normális vesz max. 70 ért egy PS4-et és amikor befejezte a napi dolgait és nem az iskolapad alatt szorítgatja ezt szart, akkor leül játszik egy normálisat. És még az is benne van a pakliban, hogy aznap sikerült normálisan kommunikálni az embertársaival, nem zombiként nyomogatta ezt konzolnak nevezett "szerény kifogást". Én is ingyen zsákoltam be ezt a game-et!
-
GodGamer5
addikt
Tök jó, hogy pc-n nemrég ingyen osztogatták...
-
mg1992mg
őstag
Egyre jobban érzem azt, hogy kell egy Switch.. Imádtam ezt a játékot PC-n...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged