Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ck.
addikt
Gyönyörű.

-
marcee
addikt
Attól látod lassítottnak, hogy a felvétel 120 képkocka per másodperccel készült, de Te például 30 fps-sel nézed vissza. Ettől lesz az élő mozgás sebességének negyedére lassítva szaggatás nélkül. Ezt "nagy dolog", 120-szal lejátszani is "nagy dolog" lenne, de akkor nem lenne lassított, de 30 lejátszani nem az.
Abban tévedtem, hogy nem CIF-ben, hanem QVGA-ban történik mindez Viewty részéről. -
T0rnad0
addikt
Ha így halad az LG, előbb utóbb én is beszerzek egyet
Bár a Viewty is már üti a lécet 
marcee: én nem értek annyira hozzá, de nem azért nagy dolog, mert lassítva tudja visszajátszani?

-
marcee
addikt
Azt nem értem, hogy ha a Viewty 120 fps-es felvétele lassított, akkor ugye kb valamelyik szabványos 24 (mozi), 25 (pal), 30 (ntsc) képsebességgel lejátszva érvényesül a lassított hatás. A képsebesség pedig a videófájl sajátja. Tehát ha a Viewty felvesz valamit CIF-ben 120-szal és bele írja, hogy 25-tel kell lejátszani, akkor miért, menő ettől a telefontól, hogy képes visszajátszani?
-
Oiblood
tag
Fúj, de ronda!

-
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
én csak idéztem a cikkből magyarázatként!
szerintem sem egy létfontosságú dolog nem is hiányzik de el lehet vele szórakozni. -
orbano
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
mivel luxuscikkekről van szó, a fontosság/nem fontosság, mint érv eléggé sántít. A GPS és a fényképezőgép sem fontos egy telefonba. A bluetooth és a wifi sem "fontos".
Én spec ölni tudnék a viewtyért a 120 fps miatt...
-
-
rekid
addikt
Nagyon elatalt valamit az lg vezetosege az uj tervezogarda beszerzesenel vagy irdatlanul gatyabarazta a regieket mert komolyan mondom gyonyoruek ezek az uj lg-k.

-
whiz
aktív tag
"...képes nagysebességű videók lejátszására is..."
Az mi is?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár a Viewty is már üti a lécet 

Mindenesetre az LG telefonok is egyre jobbak.