- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
-
törölt tag
Essential PH-1 telefonok: "különleges formájú phablet"
iPhone X: fújfúj noccs -
atike
nagyúr
A kamera fejlődés érdekelne, hogy mennyire...
-
vanye
senior tag
válasz
weberzolee #10 üzenetére
Úgy értem, a külföldi tesztekben. YT-tesztek, írott média. Utóbbinál néhány példa: Verge (IPHONE X REVIEW: FACE THE FUTURE) - semmi phablet. Gizmodo (I Hate How Much I Love the iPhone X) - nulla phablet. Engadet (iPhone X review: Embrace the new normal) - zéró phablet. 9 to 5 Mac (iPhone X Diary: The keynote impressed me, but real-life use wows me): egy pikulányi phablet, annyi nincsen benne. A Mobilaréna phabletezik folyvást, holott ez már réges-régen túlhaladott.
-
Segal
veterán
Eltunteti a 8.1 azt a ronda fekete bevagast is?
-
vanye
senior tag
Nem lehetne elhagyni a phabletet mint kifejezést akkor, ha valójában (mai sztenderdeknek megfelelő) kompakt telefonról van szó? Az iPhone X miért nem phablet? Nagyobb a kijelző mérete, mégsem emlegetik phabletként. Az első Note-ok megjelenésekor ennek a megjelölésnek még volt értelme; 2018-ban 6 coll alatt már semmi szvsz.
-
-
Hiányzik az Oreo mint egy falat kenyér.
Még a Nexusra sem raktam fel, 7.1.2-őn vígan elvagyok.
Amúgy elárulná nekem valaki, hogy a telefon miért csak az USA-ban és Kanadában kapható? -
-
doooo
veterán
Nagyobb uborkaszezon van, mint az uborkaszezonban.
-
.Szaki.
addikt
Én arra a mai nagy bejelentésre várok, hogy mi lesz. E-Phone 2 biztos nem lesz, mert arról már rég születtek volna kémfotók, meg miegyebek, az új színvariációt én esélyesebbnek tartom. Én egyébként sajnálom, hogy nem EU-kompatibilis a PH-1, szívesen olvastam volna róla egy MA! tesztet.
-
Ez lenne a hatalmas világmegváltó hír??
Istenem....
-
mizoli
addikt
A szelfikamerát leszámítva tulajképpen jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kikristályosodik a Razr 60
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest