- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gibo
senior tag
-
törölt tag
Essential PH-1 telefonok: "különleges formájú phablet"
iPhone X: fújfúj noccs -
atike
nagyúr
A kamera fejlődés érdekelne, hogy mennyire...
-
vanye
senior tag
válasz
weberzolee #10 üzenetére
Úgy értem, a külföldi tesztekben. YT-tesztek, írott média. Utóbbinál néhány példa: Verge (IPHONE X REVIEW: FACE THE FUTURE) - semmi phablet. Gizmodo (I Hate How Much I Love the iPhone X) - nulla phablet. Engadet (iPhone X review: Embrace the new normal) - zéró phablet. 9 to 5 Mac (iPhone X Diary: The keynote impressed me, but real-life use wows me): egy pikulányi phablet, annyi nincsen benne. A Mobilaréna phabletezik folyvást, holott ez már réges-régen túlhaladott.
-
Segal
veterán
Eltunteti a 8.1 azt a ronda fekete bevagast is?
-
vanye
senior tag
Nem lehetne elhagyni a phabletet mint kifejezést akkor, ha valójában (mai sztenderdeknek megfelelő) kompakt telefonról van szó? Az iPhone X miért nem phablet? Nagyobb a kijelző mérete, mégsem emlegetik phabletként. Az első Note-ok megjelenésekor ennek a megjelölésnek még volt értelme; 2018-ban 6 coll alatt már semmi szvsz.
-
-
Hiányzik az Oreo mint egy falat kenyér.
Még a Nexusra sem raktam fel, 7.1.2-őn vígan elvagyok.
Amúgy elárulná nekem valaki, hogy a telefon miért csak az USA-ban és Kanadában kapható? -
-
doooo
veterán
Nagyobb uborkaszezon van, mint az uborkaszezonban.
-
.Szaki.
addikt
Én arra a mai nagy bejelentésre várok, hogy mi lesz. E-Phone 2 biztos nem lesz, mert arról már rég születtek volna kémfotók, meg miegyebek, az új színvariációt én esélyesebbnek tartom. Én egyébként sajnálom, hogy nem EU-kompatibilis a PH-1, szívesen olvastam volna róla egy MA! tesztet.
-
Ez lenne a hatalmas világmegváltó hír??
Istenem....
-
mizoli
addikt
A szelfikamerát leszámítva tulajképpen jól néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged