- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thegaben86 #511 üzenetére
Hat bongeszes es mukodesi tempo,stabilitas teren nem is lehet az s4 minit a lumiakkal egy lapon emliteni, es nem a samu eros ezen a teren....
de nem kene szet offolni a forumot. A lenyeg hogy 14.-tol utjara indul a 8.1 frissites . Az ms ezzel a frissitessel vegre behozza funkciok bele hianyossagait a droiddal szemben, a stabilitassal, tempoval eddig se volt gond.
Hobbyt
Ne hasznalj wp8.x telot ha nem megfelelo neked , oszt jol van. Amugy is akinek 4.x colon hd vagy fhd felbontas kell mert ami annal kissebb bantja a szemet , vegyen retina szifont ... -
satz18
őstag
válasz
thegaben86 #511 üzenetére
Hozzám, amikor jönnek emberek, hogy kéne új teló és hogy mit ajánlok, hát eddig csak olyan emberre tudtam rábeszélni a wp8-at, akinek volt már előtte androidos telója.
-
válasz
thegaben86 #505 üzenetére
Nalam mas a sztori mert kozel 8-9 ev symbian ,1.5 ev droid utan jott a wp8 , mas rendszer , mas felepites, szokni mellett , es sikerult . Hat a droidok elmehetnek oda ahova gondolom ... pl a samu galaxy s4 mini sulyra es egyebekre csak jatekszernek tunik a 820 mellett. A mukodesi biztonsagot meg se emlitem. Volt nalam lg l7II kb 2 hetig , hat inkabb no komment a meg olcsobb droidokat mar meg se emlitem, mert azok csak arra jok hogy agybajt kapjon az ember. Amugy a doid s lenne rossz ha nem lenne a gyartol altal mjnden szutyokkal tele pakolva, gyari felulettel, es a sok szemet kipucolasa utan korrektol dolgozik a tabom is . De elkezdtem a winrt, vagy win8 tabok fele kacsintgatni...
Mert a telefonom olyan kellemes bongeszesi elmenyt nyujt amire a tabom nem kepes ...mar szinte b@x@ a csorom hogy 2 mp egy weblap betoltese droidon ...elek a gyanuval hogy vagy a nokia tabja lesz , vagy egy asus t100...
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Hyundai, Kia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest