- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raqueia
tag
Van egy beépített mechanizmus ezekben a gyári mtk-s romokban ami minden indulásnál ujrairja a gyári recoveryt. (recovery from boot) Ezt úgy tudod kikerülni, hogy a MUT-tal történő cwm recovery telepites utan azonnal bebootoltatod recoverybe. Akkor még a cwm fog bejönni. Elvégzed benne ami kell aztán legkozelebb megint feldobod MUT-tal a cwm-et. A régebbi SOC-oknal hasznaltunk egy cn_app_remover.zip-et cwm-ből, amivel ezt ki lehetett lőni, nem tudom 6592vel megy-e, keress rá.
Lantosbery8:
Nekem is azzal a rom verzioval jott a telo. Az updateres frissites nem jott sehogyse ossze. Én a vroot progival rootoltam, utana MUTbol twrp recovery felrakasa, majd abbol a 29es rom telepitése. A végén persze failed uzenetet ir a twrp, de csak mert magát a recoveryt nem tudja a rom flesselésekor átírni. Ettol fuggetlenul nekem hibatlanul felrakta. A vroottal ott szivtam, mig a drivereket fel tudtam tenni, ebben az segitett sokaz, hogy átdugtam a saját usb kábelével egy alaplapi usb-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest