- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
-
bigrock
addikt
Szépre sikerült. Kb. így kell kinézni egy referencia telefonnak.
Egyébként: a cikkben említett Qi-szabványú töltőt látott már valaki élőben, netán vásárolható emberi áron? Bár még az N5 árát sem tudjuk, sajnos... -
demyen
tag
tetszik, (sajna) mindig jön valami ami jobban tetszik.. az lg 8 hónapja van meg, most kis plusz költséggel kapok egy jobbat.
Amúgy nem tudom ki elött vagánykodnék,
40 évesen a legtöbb ismerősöm iphone-t használ..., meg s4-et.
nekem azok nem jönnek be.A fehér hátlappal nagyon bejön számomra. 100-105 ezerért nagyon jó vétel
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
A fenébe, de jól néz ki... Nem lesz ilyenem sem, nem az én fizetésemhez mérték, de igen: méltó a Nexus sorozathoz. Az LG pedig megint nagyot nőtt a szememben. Már-már kezdek kételkedni, hogy ezeket őkt is tervezik....
-
aero.
veterán
Ezt a háttérképet kiadták már?
-
Cobra87
csendes tag
ITT UK ban 299 ill. 339 font 1-2 nap szallitas
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Egyik Nexus termékben sem lesz rádió. Az ok a Play Music... Hallgass netes rádiót.
(#36) Bailey
Igen, de a G2 mondhatni átlagon felül bírja. Így a Nexus 5 simán hozza a normál szintet. 1 napot bőven kifog húzni. Ha bírna 1,5 napot, akkor is felraknád minden este töltőre, szóval szerintem édes mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
-
Cobra87
csendes tag
Hat az FM radio hianya miatt nalam kerdeses...
Szoftveresen lehet ra varazsolni? Hulye kerdes... -
pzstm
titán
holnap reggeltől Bécsben 400EUR-ért megvehető azonnal, gyárilag független verzióban
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
sz.balazs.95
veterán
ez ízlés dolga. én például utálom a fényes felületeket, mert számomra gagyi hatást keltenek szemben a matt felületű dolgokkal, amiket én sokkal jobban szeretek.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
csanady97
tag
mennyibe fog kerülni?
-
tasakos
tag
Számomra csalódás a telefon, formailag visszalépés a 4-es nexushoz képest. Gagyi matt műanyag ami főleg az alsó kategóriára jellemző. A nexus 4 prémium üveges borításához képest vicc. És ott ugye a hátlap is gyönyörű. A soc ami jó, de ugye csak hozta a kötelező hardveres előrelépést.
[ Szerkesztve ]
BFBC2 nick: Tasi Hun
-
Caaabi
senior tag
Teszttől függően válik el, hogy G2, Note 3 vagy N5.. remélem meggyőznek az üzemidővel az optimalizáltság téren, One -ban is 2300 as van, és nincs vele gondom, egész jól bírja, de a több persze mindig jobb
-
sz.balazs.95
veterán
egy ilyet kérek WP8-cal és qi-töltéssel !
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
jacis
nagyúr
LG egyre jobb készülékeket ad ki.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jaszy91
aktív tag
MA tesztet... MOST!!!
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
d.salvatore
tag
Hát Apple fan vok, iPhone 5-5S designja nálam mindent visz, eddig összes többire azt mondtam h kaki! Na de mostmár 3 Andro teló van, ami nagyon szép, mégpedig: LG G2, Ascend P6 és a Nexus 5. Az új Nexus az valami brutálissan gyönyörű
Le a kalappal az LGnek, egyre szebbek a készülékei
Apple iPhone 5S White 64GB - iOS 7.1.2
-
jaszy91
aktív tag
Na végre!!!
AMD Ryzen 9 5900x - MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim - Kingston Fury 2*16GB 3600Mhz - Seasonic GX750 - Samsung 970 EVO Plus 256GB/1TB - Asus TUF GT501 - Dell S2522HG // iPhone 15 128GB Blue
-
O N E
tag
Ez rohadt jól néz ki! Tetszik a KitKat felület is
-
Mr President
senior tag
Gyönyörű ez a telefon. Várom az adást nagyon. Kell egy ilyen készülék.
Mi másnál legyen senior tag az ember ha nem egy nexus topik hsznél[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | iPad Pro M1 | Apple Watch S7
-
benco
tag
Mobilaréna TV adásba!!
"nem az van, hogy ücsörgünk a tengerparton és kézzel fogunk halakat" -Bog. Nexus 4
-
blade zte
őstag
A világon a 2. legjobb ár/érték arányú készülék. Sikerült az lg g2 alá bepozicionálni, úgy, hogy még ne legyen középkategória.
Jövőre meg lehetne próbálni valami mást is, mint egy nexus árának a 2x-szereséért csúcskészüléket adó gyártókkal gyártatni a nexust.
Oppo find 7 astro black
-
xmaas
őstag
Szep telefon egyetlen dolog ami visszatart hogy LG gyartja
-
jacis
nagyúr
Nagyon szép és minőségi telefon.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
dpinyo
csendes tag
Szerintem nekem kell egy ilyen.
És mivel nem kell 16 gigásnál nagyobb, nem jelentősen drágább mint volt a nexus 4. (299 font) -
stargazerhu
aktív tag
Miért jó az, hogy nem lehet bele memóriakártyát tenni??? Annyira fájna nekik, ha vki mondjuk egy 32 gigás kártyát még beletolna egy 16 gigás verzióba? Szemeztem ezzel a telefonnal, de így nem sok esélye lesz nálam...
[ Szerkesztve ]
-
demyen
tag
végre. ezt vártam. már csak valahogy be kell szereznem.
Lg optimus G-t váltom le rá.nekem a 16 gb egyenlőre bőven elég, fél évre tuti, álltalában addig van meg egy telefon nálam.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
Csak legyen jó áron!
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Reaper
őstag
Csalódott vagyok az akksi miatt, de kíváncsi leszek az első tesztekre, hátha mégis rá tudnak venni, hogy vegyek egy ilyet.
-
bok92
addikt
Egy picit nagyobb akksi azért elférhetett volna bele... De ettől függetlenül nagyon elfogadnám.
-
Prevent
aktív tag
Szép darab. Érdemes a 4-est lecserélni rá?
Ha jól belegondolsz a "siker" szó jelentésébe, rá fogsz jönni, hogy az nem más, mint végigcsinálni, amibe belekezdtél.
-
MODERÁTOR
Gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- VoIP telefonálás
- ASUS routerek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Redmi Note 13 Pro+ 5G , Midnight Black (12/512) eladó!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- Google Pixel 8a 256 GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest