- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
Szépre sikerült. Kb. így kell kinézni egy referencia telefonnak.
Egyébként: a cikkben említett Qi-szabványú töltőt látott már valaki élőben, netán vásárolható emberi áron? Bár még az N5 árát sem tudjuk, sajnos... -
demyen
tag
tetszik, (sajna) mindig jön valami ami jobban tetszik.. az lg 8 hónapja van meg, most kis plusz költséggel kapok egy jobbat.
Amúgy nem tudom ki elött vagánykodnék,
40 évesen a legtöbb ismerősöm iphone-t használ..., meg s4-et.
nekem azok nem jönnek be.A fehér hátlappal nagyon bejön számomra. 100-105 ezerért nagyon jó vétel
-
Keeperv85
nagyúr
A fenébe, de jól néz ki...
Nem lesz ilyenem sem, nem az én fizetésemhez mérték, de igen: méltó a Nexus sorozathoz. Az LG pedig megint nagyot nőtt a szememben. Már-már kezdek kételkedni, hogy ezeket őkt is tervezik....
-
aero.
veterán
Ezt a háttérképet kiadták már?
-
Cobra87
csendes tag
ITT UK ban 299 ill. 339 font 1-2 nap szallitas
-
Egyik Nexus termékben sem lesz rádió. Az ok a Play Music... Hallgass netes rádiót.
(#36) Bailey
Igen, de a G2 mondhatni átlagon felül bírja. Így a Nexus 5 simán hozza a normál szintet. 1 napot bőven kifog húzni. Ha bírna 1,5 napot, akkor is felraknád minden este töltőre, szóval szerintem édes mindegy...
-
Cobra87
csendes tag
Hat az FM radio hianya miatt nalam kerdeses...
Szoftveresen lehet ra varazsolni? Hulye kerdes... -
pzstm
titán
holnap reggeltől Bécsben 400EUR-ért megvehető azonnal, gyárilag független verzióban
-
csanady97
tag
mennyibe fog kerülni?
-
tasakos
tag
Számomra csalódás a telefon, formailag visszalépés a 4-es nexushoz képest. Gagyi matt műanyag ami főleg az alsó kategóriára jellemző. A nexus 4 prémium üveges borításához képest vicc. És ott ugye a hátlap is gyönyörű. A soc ami jó, de ugye csak hozta a kötelező hardveres előrelépést.
-
Caaabi
senior tag
Teszttől függően válik el, hogy G2, Note 3 vagy N5.. remélem meggyőznek az üzemidővel az optimalizáltság téren, One -ban is 2300 as van, és nincs vele gondom, egész jól bírja, de a több persze mindig jobb
-
sz.balazs.95
veterán
egy ilyet kérek WP8-cal és qi-töltéssel !
-
jacis
nagyúr
LG egyre jobb készülékeket ad ki.
-
jaszy91
aktív tag
MA tesztet... MOST!!!
-
d.salvatore
tag
Hát Apple fan vok, iPhone 5-5S designja nálam mindent visz, eddig összes többire azt mondtam h kaki! Na de mostmár 3 Andro teló van, ami nagyon szép, mégpedig: LG G2, Ascend P6 és a Nexus 5. Az új Nexus az valami brutálissan gyönyörű
Le a kalappal az LGnek, egyre szebbek a készülékei
-
jaszy91
aktív tag
Na végre!!!
-
O N E
tag
Ez rohadt jól néz ki! Tetszik a KitKat felület is
-
Mr President
senior tag
Gyönyörű ez a telefon. Várom az adást nagyon. Kell egy ilyen készülék.
Mi másnál legyen senior tag az ember ha nem egy nexus topik hsznél -
benco
tag
Mobilaréna TV adásba!!
-
blade zte
őstag
A világon a 2. legjobb ár/érték arányú készülék. Sikerült az lg g2 alá bepozicionálni, úgy, hogy még ne legyen középkategória.
Jövőre meg lehetne próbálni valami mást is, mint egy nexus árának a 2x-szereséért csúcskészüléket adó gyártókkal gyártatni a nexust.
-
xmaas
őstag
Szep telefon egyetlen dolog ami visszatart hogy LG gyartja
-
jacis
nagyúr
Nagyon szép és minőségi telefon.
-
dpinyo
csendes tag
Szerintem nekem kell egy ilyen.
És mivel nem kell 16 gigásnál nagyobb, nem jelentősen drágább mint volt a nexus 4. (299 font) -
stargazerhu
aktív tag
Miért jó az, hogy nem lehet bele memóriakártyát tenni??? Annyira fájna nekik, ha vki mondjuk egy 32 gigás kártyát még beletolna egy 16 gigás verzióba? Szemeztem ezzel a telefonnal, de így nem sok esélye lesz nálam...
-
demyen
tag
végre. ezt vártam. már csak valahogy be kell szereznem.
Lg optimus G-t váltom le rá.nekem a 16 gb egyenlőre bőven elég, fél évre tuti, álltalában addig van meg egy telefon nálam.
-
Saccco
nagyúr
Csak legyen jó áron!
-
Reaper
őstag
Csalódott vagyok az akksi miatt, de kíváncsi leszek az első tesztekre, hátha mégis rá tudnak venni, hogy vegyek egy ilyet.
-
bok92
addikt
Egy picit nagyobb akksi azért elférhetett volna bele...
De ettől függetlenül nagyon elfogadnám.
-
Prevent
aktív tag
Szép darab. Érdemes a 4-est lecserélni rá?
-
Gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A várakozásoknak megfelelően alakult az új Nexus készülék specifikációja: az LG gyártmányú telefon 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik, Snapdragon 800 hajtja.
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest