Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem is megerkezett, mindkettore, ugyanis van itthon egy cid__001-es , meg egy (uk) vodasan vasarolt, szolgaltatotol kikodolt masik m8-am is,
-
Nuada herceg
őstag
Persze hogy a sor végén vagyok...

-
no more
veterán
Már megint... "5.0-ás" - 5.0-s helyesen. Mintha direkt nem tudnának írni manapság az emberek. Se Origo, se Index, Tech2-n sosem tudtak (de még nekik is meg tudtam tanítani, sőt Napidroidnak is xdd) és már ti sem? Legalább ti maradjatok igényes oldal, könyörgöm... Peace!
ON: Várjuk M7-re is nagyon! Kíváncsi vagyok, mit tudnak még kicsikarni ebből a csodából!
-
Matada2.3
veterán
Akkor végre a HTC is elkezdte

-
vicze
félisten
Még csak a Developer Edition-nél járunk.
A sorrend a Developer Edition -> WWE -> Operator editions. Ugye a szolgáltatói engedélyezés sokkal lassabb, így azok majd február környékére lesznek meg kb. A WWE is csak majd jövő héten, már nem emlékszek, hogy volt tavaly a rollout.
-
Pont ma jön hozzám a kicsike, kíváncsi leszek milyen lesz.

-
Gabi 8906
senior tag
Desire 816 Lte-re is jöhet.

-
Márko88
aktív tag
Jöhet !!!

-
Xaels
félisten
Azt egyelőre nem tudni, hogy minden régió azonnal megkapja-e a frissítést, avagy van, ahol előbb tölthető lesz az 584,83 megabájtos frissítőcsomag, van, ahol pedig még mindig egy kis türelemre lesz szükség, és azt még nehezebb megmondani, hogy a kártyafüggő variánsokra mikor érkezhet a Lollipop, hiszen ez a szolgáltatókon is múlik - tudtommal olyan sohasem volt, hogy egyszerre mindenki megkapja. Még a Google is felosztja a frissítés ütemét.
-
hurrikan
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- alza vélemények - tapasztalatok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest