Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz greeneye166 #14 üzenetére
Igen. A zacskók fele akkor dobozban röhögve elférnének, 2/3-a levegő a dobozoknak.
-
sztyui2
őstag
válasz greeneye166 #11 üzenetére
Jaja. Az új, különleges elemek nagyon királyak voltak, de már most minden technic lego csak pár darabból áll. Régen a mostani speciális darabokat 3-4 darabból kellett összerakni, most meg ez már csak 1 darab.
-
greeneye166
aktív tag
Nem is olyan régen az volt a kihívás, hogy a meglévőből minnél szebbet, ötletesebbet alkoss.
A legjobb időszak az volt, amikor kezdtek bejönni a különleges elemek és azokkal mégjobban fel lehetett dobni a játékot. 1-2 különleges elem nekem már kincs értékű volt.
Sajnos a mai LEGO már a másik véglet. Szinte készre alkotott játékok vannak szűk felhasználási határokkal. Ez a mizéria a Technic-el kezdődött, majd teljesen beitta magát a klaszikus LEGOba. Ez így már kicsit olyan mint a puzzle mert egy, jóesetben kettő féle csinálható belőle.
Annó a váram rengeteg elemből állt. Az újak, meg szinte a babajáték "kör, háromszög, csillag, négyzet" bedugdosós játék agykapacitását igényli és legalább ilyen "nagy" a szabadság. Félek, hogy mire gyerekem lesz, már hiába próbálnám tukmálni neki az alaplegót, neki a legcsicsásabb kéne. Akkor már tekerjen befőttesüvegkupakot. Legalább olyan kreatív, csak még haszna is van.> kiregisztrálva, ne küldj privátot <
-
sztyui2
őstag
Én is nagyon sokat legoztam. Mai napig megvan az összes legóm. Ezért én inkább maradnék a hagyományos lego-nál. Sokkal jobb. Ennek meg semmi értelme.
[ Szerkesztve ]
-
BudTerence
tag
Áhhhhhh.......nevetséges. Kb. akkora a különbség, mint ha valóságban, vagy csak egy játékban vezetek egy Lamborghinit.
-
balintka
addikt
A Lego nem múlt, megy nálunk is. Én is veszek még mindig. monitorfejűek mondják, hogy a múlt.
-
MODERÁTOR
Szomorú bizony... Azért a szülőn is múlik, hogy mit csinál a gyerek. Ha csak úgy lerakja egy vödör LEGO mellé a gyereket és azt mondja neki, hogy "most építsél, majd jövök...", akkor nem biztos, hogy az a gyereket le fogja kötni.
Foglalkozni kell azzal a gyerekkel, azért gyerek. Sok szülőnek kényelmesebb lerakni a gyereket a gép elé/tv elé. Itt kezdődnek a bajok.
Ezért lesznek pl. ilyenek... 13 évesen gép előtt ülnek, írni nem tudnak, de még olvasni sem. Baromságokat beszélnek és kapásból lehülyézik az embert.Az meg már más tészta, hogy a gyerek kezébe nem adnék iPhone-t. Mondjuk nekem volt GameBoy-om gyerekként meg LEGO-m is, mégis többet LEGO-ztam. Mert szerettem...
Unalmas szöveg tudom, de rossz irányba halad az emberiség...
Harrrr!!!!
-
Dave™
nagyúr
Ez kb olyan, mint az önkielégítés. Gyenge utánzat csupán A LEGO-ban pont az a lényeg, amit a _fizikai_ építőelemek összerakása után hozzátesz a gyermek, a képzelőerejét. Kreatív embernek tartom magam, és ebben nem kis szerepe volt annak, hogy LEGO-n nőttem fel. És szomorú, hogy veszélyben a cég sorsa a sok digitális hulladék miatt
-
n6230i
tag
hát az én gyerekemnek ilyet a kezébe nem adok. Játszon csak a "hagyományossal". Mi is ezen nőttünk fel.
mod: Ja és miért kell egyre korábban monitor/kijelző elé rakni a gyerekeket??
[ Szerkesztve ]
Quis custodiet ipsos custodes? - Ki őrzi az őrzőket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 2021 M1 Pro Chip ! 3 Hó Jótállás
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AMD GAMER KONFIGURÁCIÓ/RYZEN 5 4500/16GB/3060Ti/1TB/ Rendelhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest