Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pőze
aktív tag
Csajoknál tuti befutó lesz.
-
pit stop
addikt
válasz
FragMaster #34 üzenetére
Európáról ha jól látom még mindíg nincs egy szó se...
Itteni hívők akkor várhatják, továbbra is tojnak majd fejükre -
HalasKYO
aktív tag
Egyébként van valami hír a Motorola X-phone (esetleges Nexus 5-ről) ??
Mert nagy a csend azzal kapcsolatban.
Nem lenne rossz ha végre elkezdené google bácsi a saját berkeiben csinálni a telefont, szokásos Moto anyagokból, fém, kevlár, nexus support 4Ah aksi, jólárasítvaVagy bilibe lóg a kezem ??
-
BDave
őstag
Szép, jöhet!
-
HalasKYO
aktív tag
Inkább egy Moto X-phone-t
(Nexus supportal)
-
GregOlah
csendes tag
Csak nekem tűnt fel hogy hiányzik róla az előző ráncfelvarrás? Gondolok itt a hátulján a kis támasztófülekre
-
imisomogyi
aktív tag
Alapvetően legyen fekete egy nexus készülék szerintem. Valahogy nem jön össze ez a fantázianév a fehér kütyükkel. De ezen a gondolaton túl lépve, tök jó, hogy a felhasználó tud választani színek között, kérdés az, amit már a többiek is feltettek, hogy mennyire oké ez így fekete-fehér kombóban. Nekem tetszik. A Nokia 808 white óta bejön ez a variáns.
-
FragMaster
addikt
Ha már minden áron fehér telefon akkor a feketének meghagyott előlap volt a legjobb döntés.
Az viszont baj, hogy csillogós műanyag váltotta fel itt a fekete változat gumi hatású keretét. -
prolad
addikt
A fekete szebb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Szép nagyon
Jó ez így is, nem kell teljesen fehérnek lennie, így is szép
-
d.salvatore
tag
Ez jöhetne, nem kicsit, nagyon
Szééééééééééép úgy ahogy van!
-
kengyel
nagyúr
Így ahogy van hibátlan
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Mr President #3 üzenetére
Gondolom azért így adják ki mert:
1. olcsóbb csak hátlapot gyártani hozzá
2. optikailag így vékonyabbnak tűnik
3. ha az előlap fehér lenne, optikailag kisebbnek látszódna a kijelző. -
stvnppp
senior tag
Szerintem meg jól néz ki!
-
joey04
titán
Így hülyén ki, hogy elöl meg fekete.
-
Xaels
félisten
válasz
Johnny Cage #8 üzenetére
Nincs fehér HTC ONE...
-
Deathdox
csendes tag
Jól néz ki.
Elfogadnám
-
pit stop
addikt
Újabb Nexusra azt is érthette, amit emlegettek ráncfelvarrásként, hogy esetleg nagyobb háttértárral nem jön. Nem LG-től pedig simán jöhet majd új - ha itt az ideje.
S4 és One nexus-osított változatának elérhetőségét és startját érdemes megvárni, szerintem ők is utána hoznak jövőre vonatkozóan végső döntést. -
bagkri01
őstag
Egy új szín miért ekkora nagy vasziszdasz, vagy ez csak nekem nem olyan nagy dolog. Pl a nokia a szivárvány minden színében árulja a telefonjait.
RJocó: a nexus s-nél nekem is tetszett a kikapcsolt kijelzős állapot, úgy nézett az ki előlap, mint egy egybefüggő fekete felület. -
RJocó
tag
Ez így a szép. Nincs is szebb annál amikor le van kapcsolva a kijelző és az egész előlap egy szép fekete egybefüggő felület. Mikor annak idején megvettem a hasonló kialakítású fehér galaxy nexusom akkor én is féltem hogy néz majd ki. A kép nem adja át rendesen sztm, ahogy anno a fehér gnexet sem. Élőben azonban a legszebb telefon
) Ez egyfajta ismertető jegy is sztm.
-
Peet91
aktív tag
Elgondolkodtató egyébként, hogyha ennyire nem lesz nexus 5, akkor tényleg számítani lehet-e arra a politikára, hogy adjuk ki a nagy gyártók csúcsmodelljeit stock androiddal. Az SGS4 nemsokára kapható lesz, plusz vannak pletyik a HTC One ilyen kiadásáról, és igazából ha a Play Store-ban a Snapdragonos S4 lesz kapható, akkor gyakorlatilag hardverben is megegyezik a One-al, tehát meglehet az "egységes" platform a szoftverfejlesztőknek. Nagyon kéne már egy új motorola telefon, vagy nem LG Nexus, mert ha jól tudom akkor csak az LG cáfolta a Nexus 5-öt, a Google nem.
-
pit stop
addikt
Sokan többet vártak azt hiszem sima fehér hivatalos bejelentésénél
-
-
végül is ha fülnél van akkor hihetik, hogy fehér teljesen..
míg kézben van hihetik, hogy fekete teljesen.. vicces és ittas fogadásokat lehetne nyerni. biztos itt van a "kutya" elásva -
válasz
Mr President #3 üzenetére
Ha a front része is fehér lenne, akkor is lenne benne fekete rész, a kijelző, és a káva is, az meg még butábban mutatna.
-
Mr President
senior tag
Egyet kell értsek az előző hozzászólókkal. Mi értelme így kiadni egy fehér telefont aminek a front része fekete.
Így mindjárt kulturáltabban néz ki.
-
rizso
addikt
Akkor vagy legyen teljesen fekete, vagy teljesen fehér. De ez a fekete előlap-fehér hátlap kombó kicsit gagyinak hat.
vadkörte: az érdekes elég enyhe kifejezés...
-
vadkörte
addikt
Kötözködök. Kár, hogy a frontpanel nem fehér. Így olyan érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hongkongban már mától elérhető lesz a Jelly Bean referenciamobil hófehér kiadása.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest