- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Fején találtad a szöget. Igen majd ha kijön a next gen valamikkor 2014 felé, akkor talán lesz változás grafikát illetőleg. Vagy a mai csúcs PC-s grafika szintjét érik el a konzolok ki tudja.
Persze tisztelet a kevés kivételnek.De azért van pár játék, ami megkéri az erős kártyát/kártyákat. Főleg FHD feletti felbontásokban. Igaz itt már az optimalizáció elégtelensége, vagy szándékosság áll a dolgok mögött (lásd. Crysis2). Véleményem szerint kell 60 fps az igaz játékélményhez, hogy teljesen folyamatosnak lásd a képet. Mert akkor a minimum sem nagyon fog 30 alá menni.
-
Cyberpunk
félisten
Ja én 1 tesztet néztem, mondjuk az valami komoly gyári OC-s kártya volt, ott elég vegyes volt a teljesítmény. Volt ahol jól ment az SLI ott kicsit le is hagyta az 570-est, de volt ahol meg nem. És ott igen jó ha megvolt a GTX560 Ti tempója. De ja jobb a GTX570 az ár lehet az egyetlen ellenérv vele szemben.
-
Cyberpunk
félisten
Hát ha van egy 30"-os 2560x1600-as monitorod, vagy mint Keldor esetében a Dell U2711, azért ha maximalista vagy ide is elkél. Persze talán 1 kezemen megtudom számolni hány ilyen játék van.
Egyébként a Radeon-oknál már a második kártya teljesen lekapcsol idle-ben még a ventilátor is le áll. Szóval kellemes böngészési fogyasztást lehet elérni itt már csúcs kártyás rendszer esetében is.
nVidia-nál azt nem tudom, hogy ez hogy van. GTX5xx szériánál biztos hogy nem kapcsol le.
Ráadásul a GTX550 SLI valahol a GTX570 környékén mozog teljesítményben, fogyasztás ügyileg nem vagyok biztos benne, hogy kevesebbet eszik ellenben a 2 GPU miatt bizonyára több a problem. -
Cyberpunk
félisten
1 monitorhoz FHD-ba teljesen feleslegesek ezek a mai többnyire gyenge konzolportokhoz. 3 monitoros felálláshoz meg kevés lehet. Szóval akkor most hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topik
- BestBuy topik
- Óra topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Assetto Corsa
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest