- Légies iPhone halvány színei
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gulag
csendes tag
hő?
Ez csak akkor igaz ha host gép windows,egyébként nem.
Pont a nyomorék erőforráskezelés miatt dobtam a windows-t.Az is érdekes,hogy pl VmWare Fusionban cirka 5x gyorsabban indulnak XP guestben az alkalmazások mint ha simán lenne telepitve az XP.
Összességében baromira furcsa a windows időpocsékoló memóriakezelése. -
Gulag
csendes tag
sorok közé irsz,beszélsz.nem csalódtam a winben,persze nem elég körültekintően jártam el?!
winnél találtam számomra megfelelőbbet.
Ha kényszeritve vagyok a virtualizációra akkor már viszont én döntöm el ki lesz a guest host -
Gulag
csendes tag
hu apám te télleg...
kb 1x év windows használat után egyszer beleszaladtam egy backup-restore töketlenkedésbe.
viccből az előbb kipróbáltam xp alatt. Hát ott nincs probléma.
No mind 1 .
További szép napokat,én mint fenntebb irtam kiszáltam.
Ha 1x év windows adminisztrálás (cca most is 15-20 gép) után lehülyézhet bármelyik pistike,akkor tényleg érdemes volt Unix-ra váltanom,most ha valaki n00bnak nevez akkor okkal teszi.
Mindenesetre amig volt és win volt addig az volt a jó a szép.Szerintem leginkább az emberek kompromisszumkészségén múlik ki meddig marad win user. -
Gulag
csendes tag
Nálam ma reggel becsapta a kaput a Vista. adott egy 750Gb partició egy hónapja telepitve Vista Ultimate.
C partició 100Gb a többi D partició.
Találos kérdés: hová tette a bootmgr-t a Vista?Részemről ennyi volt,win7 és a benne lakó winxp virtuális gép részemről kimarad.
Szenvedjen kompatibilitással pistike a zsirhekker.
Én mentem váltottam,migráltam.Szép hosszú szerelem volt a windows-sal,de rámöregedett.ps: osx-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest