Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Nem tűnik valami soknak. Ezért rebrandelni időpazarlás.
-
válasz
üzenetére
Kicsit gyengébbek. Cserébe (nálam) jobb a színzajuk. Nekem kár a széles lencséért; mindig jól jön, a tele meg egy gagyi telefonra overkill, hacsak nem legalább ötszörös. Olyan meg nyilván nem lesz.
De hát LG-vel sosem a vas volt a bajom, hanem a megalázóan rossz terméktàmogatás. -
WinstonWolf
senior tag
Mint a bélszín etiópiában úgy kell ez...
-
Jó újításnak ígérkezik.
-
jacis
nagyúr
Nekem nagyon bejön a wide kamera. Szerintem nagyon haszon tud lenni. Az LG-nek nem a kamerákat kellene cserélgetni hanem bekopogni a Google-nél és elkérni a receptet, hogy kell egy normális kamera szoftot alkotni. Az a vicc, hogy a gyári kamera szofttal a képek nagyon gyengék míg a GoogleCamerával meg már elfogadható kategóriába kerülnek. Ezen kellene nagyon elgondolkodni nem két hetente új variációt kiadni.
-
haxiboy
veterán
Samsung te vagy az?
-
Érdekes hír, hogy az LG mer meglépni végre egy szokatlant. Sajna csak belpiacos cucc lesz.
-
akooos
veterán
Tehát nem széles látószögű lencse lesz benne, hanem teleobjektív? Kíváncsi leszek, hogy mennyire fognak örülni neki az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem tetszene, mert beltérben néha nagyon jól jön a wide is. Egyébként nálam is prioritást élvez a tele.