Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Nem tűnik valami soknak. Ezért rebrandelni időpazarlás.
-
válasz
üzenetére
Kicsit gyengébbek. Cserébe (nálam) jobb a színzajuk. Nekem kár a széles lencséért; mindig jól jön, a tele meg egy gagyi telefonra overkill, hacsak nem legalább ötszörös. Olyan meg nyilván nem lesz.
De hát LG-vel sosem a vas volt a bajom, hanem a megalázóan rossz terméktàmogatás. -
WinstonWolf
senior tag
Mint a bélszín etiópiában úgy kell ez...
-
Jó újításnak ígérkezik.
-
jacis
nagyúr
Nekem nagyon bejön a wide kamera. Szerintem nagyon haszon tud lenni. Az LG-nek nem a kamerákat kellene cserélgetni hanem bekopogni a Google-nél és elkérni a receptet, hogy kell egy normális kamera szoftot alkotni. Az a vicc, hogy a gyári kamera szofttal a képek nagyon gyengék míg a GoogleCamerával meg már elfogadható kategóriába kerülnek. Ezen kellene nagyon elgondolkodni nem két hetente új variációt kiadni.
-
haxiboy
veterán
Samsung te vagy az?
-
Érdekes hír, hogy az LG mer meglépni végre egy szokatlant. Sajna csak belpiacos cucc lesz.
-
akooos
veterán
Tehát nem széles látószögű lencse lesz benne, hanem teleobjektív? Kíváncsi leszek, hogy mennyire fognak örülni neki az emberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem tetszene, mert beltérben néha nagyon jól jön a wide is. Egyébként nálam is prioritást élvez a tele.