Még egy V30 variáns befuthat a G7 ThinQ előtt

Hirdetés

Az LG az év elején kinyilvánította: új mobilkészülékei csak akkor érkeznek, amikor a piacnak szüksége lesz rájuk, így ne lepődjünk meg, ha egy-egy modell hosszabb termékciklussal marad piacon. Ennek megfelelően az MWC-re a mesterséges intelligenciával felturbózott V30S ThinQ variáns látogatott ki, míg a LG G7 ThinQ május 2-án, New Yorkban mutatkozik be. Ez éppen elég időt adhat az LG-nek egy újabb V30 kiszerelés befutására, írja az Android Headlines: küszöbön a V35 ThinQ leleplezése.

LG V30S+
LG V30S+ [+]

Érdemes persze tudni, hogy a V30 japánban isai V30+ és V35 néven is bemutatkozott (egy és ugyanazon phabletről van szó), úgyhogy a ThinQ utótag régiós elnevezésre is utalhat, bár a publikáció szerint a V35 a V30-at váltja majd valamikor. Akárhogy is lesz, a V35 ThinQ várhatóan rágyúr a kamerákra, és a 16 megapixeles hátlapi főszenzor mellé ugyancsak 16 megapixeles teleobjektíves rendszert pakol, az eddigi, 13 megapixelest váltva. Máskülönben a paraméterek és funkciók megegyezhetnek a V30 ThinQ tudáslistájával. Ennél többet egyelőre nem tudni a szóban forgó modellről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Jön a vihar?

    A hétvégén még nagyon szép idő lesz, viszont az LG, készülőben lévő V-szériás csúcsmodelljének kódneve beszédes.

  • Google Segéd gombbal érkezhet a G7 ThinQ

    Nemcsak a következő LG csúcsmodell kap friss AI funkciókat: a V30 tudáslistája is bővült az Oreo csomaggal. És a neve is.

  • Nem egyedül érkezik az LG V35

    Júniusban a tippek szerint három új LG mobil is befut, bár a V35 még nem a V30 generációs folytatása. Az X2 és az X5 belépőszinten hódíthat.

Előzmények

Hirdetés