- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Núbi
csendes tag
Sziasztok,
van, aki játszik ezzel a játékkal? Ha igen, és még megvannak neki azok a packok, amiket csak barátnak lehet adni, akkor írjon rám privátba, és elcserélhetnénk ezeket a csomagokat. -
Abel-0101
aktív tag
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Van benne igazság 16-7+tól kortól nem kötik le a mobil játékok annyira, mint pl netflix, tiktok, főleg hogy végre a korlátozásokat feloldották nem ezért fognak kimozdulni..
-
antikomcsi
veterán
válasz
- = Zk = - #7 üzenetére
Én is ilyesmire gondoltam, és mivel nagyon nem értek a mobil témához ezért nem is értem, hogy az ilyen játékoknak kik a célközönsége.
Téged sem tudlak elképzelni, hogy otthon végig fekszel a kanapén a lapos tv előtt és akkor nekiállsz "buzulni" valami kis mobil eszközzel játék címszóval.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
antikomcsi #6 üzenetére
én pl évek óta nem játszom tableten/mobilon.... utazok, zene és kamillázok körbe....
a gamer mobil drága, egy normál árfekvésben levő IS drááágácska, de nem anynira ugye.... játékra jó, de az akksik nem pont ehhez vannak kitalálva ugye....
ahogy én látom a tömegközlekedést pesten, ink filmeket/videokat néznek a fiatalok, idősebbek.... nem nagyon játszanak... -
antikomcsi
veterán
Free-to-play formában. Akkor gondolom az azt jelenti, hogy aki akar, az kurv@ sokat költhet majd rá.
Egyébként mennyire eszi egy ilyen játék a telefon akksiját? Mert ha nagyon, akkor egy hosszú vonat, repülő úton nem játszanék vele, ha meg otthon vagyok, ahol van töltési lehetőség eszembe sem jutna mobilon játszani. Tudom, lehet vinni magunkkal powerbankokat, úgyhogy mindenkinek jó szórakozást hozzá!
-
Viper26
nagyúr
válasz
johnyblaze #3 üzenetére
Én is ránézek majd.
-
Montanaxy
aktív tag
Ez de durva lesz nálunk a közeli erdőségben
-
johnyblaze
aktív tag
pokemon marhasagbol kimaradtam.mindig is inkabb taszitott mint vonzott.de ezt ki fogom probalni.
-
Maxxy10
addikt
Ez ilyen Pokémon go copy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Egyéni arckép OFF
- Nyaralás topik
- Filmgyűjtés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OpenWRT topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest