- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
toth_janika #7 üzenetére
" egyikkel sem állította a telefon hangerejét a füles/fejes... nem tudom miért..." - én igen.
Ez az összes Huawei / Honor készülékben (Oreo-tól legalábbis) ilyen. Engem eléggé zavar, de itt a PH!-n mikor felvetem a témát, mindenki csak néz. Nem értik. Aztán nagy nehezen leesik.... a vége pedig, hogy "Ja, ez így jó, ahogy van. Miért nem tudom én külön állítgatni a hangerőt?" Ilyen és ehhez hasonló elmés, - de igazából fanboy típusú - megjegyzéseket kapok.
Pedig a stock Android-ban ez tökéletesen működik (a developer options-ban van egy disable absolute volume kapcsoló, amit, ha bekapcsolunk, kellene úgy működnie, mint alapból most az össze Huawei készüléken).
Azt sem értem, hogy a tesztelőknek ez sehol sem tűnik fel? Egyetlen magyar v. külföldi Huawei / Honor tesztben sem olvastam, hogy ez bizony így sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged