- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- iPhone topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#15419392 #24 üzenetére
Valószinűleg nem fogjuk megérteni egymást, de közel sem gondolom feleslegesnek a kérdésfelvetést. Szerencsére a cikkíró megválaszolta a dolgot. Arról meg nem tehetek, hogy mások is felvetik ugyanezt, joggal.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
tixem
addikt
Na de most ezt MEE
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Goxi
tag
válasz
Den Hadnagy #18 üzenetére
Ott a pont. Viva La Piston!
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #20 üzenetére
kb az összes fülhallgatós tesztnél felhozza valaki, feleslegesen
-
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#15419392 #19 üzenetére
Nem tudom ki hasonlított mindent hozzá, mindenesetre én igyekszem az árkategórián belül maradni.
Próbáltam, sőt van is drágább fülesem, de a hír szempontjából sok jelentősége nincs, mivel a tizenpárezres kategóriában gondolkozunk. Drágábban nem nagy kunszt jobbat mondani.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #18 üzenetére
ismerem azt a fülest, ár-érték arànyban tényleg nem rossz, de azért nem egy etalon hogy mindent hozzà hasonlítsunk...próbàlj ki pár dràgàbb fülest és màs lesz róla a véleményed
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
#15419392 #17 üzenetére
Egyrészt szerintem nem próbáltad a "telefongyártó fülesét" , másrészt a fent linkelt tesztet is kihagytad valószínűleg, ha ilyet mondasz. Tőlem aztán kenyérpirítót is gyárthatna a Xiaomi (ami amúgy erősen AAA brand Kínában), ha mellette olyan minőségű, ill. ár-érték arányú termékeket tenne le az asztalra, mint az említett füles (jelenleg is használom).
Ilyen értelemben van értelme az összehasonlításnak szvsz.
Ja, és pont szövettel borított a kábele
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #15 üzenetére
ne mindent egy telefongyàrtó füleséhez hasonlítsunk màr 😂😂 amúgy a kàbele az összesnek gagyi, a sportfülesnél is valamilyen szövettel beborított kàbel a legjobb, a gumi az ragad a testhez a felső alatt(màshogy beleakad mindenbe), az az àtlàtszó kàbel sem valami esztétikus...
-
szentkuti11
addikt
válasz
Den Hadnagy #15 üzenetére
A Piston 3 nálunk is járt, ár/érték arányban továbbra is zseniális, az A151p-vel és az M7P-vel valószínűleg fel is veszi a versenyt a hangja, az M6 Pro viszont egy másik kategóriát képvisel hozzá képest szerintem. Természetesen ez nagyon szubjektív dolog, a MEE audio cuccok egyik legnagyobb hátránya, hogy itthon még nem lehet őket boltban meghallgatni, tehát viszonylag lutri a megvásárlása.
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy bármelyiknek a hangja mit tud egy 4-9 ezer ft között beszerezhető Xiaomi Piston 3-hoz képest.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a tesztet.
-
válasz
szentkuti11 #11 üzenetére
Asszem ez teljesen elég ahhoz, hogy speciális esetekben ajánlható legyen
-
szentkuti11
addikt
Sajnos nem nagyon ismerem a jelenlegi sportfülhallgató kínálatot ebben az árkategóriában, így nem igazán tudok erről véleményt mondani. Hangban viszont, az itthon fellelhető fülesekkel összevetve simán a Yamaha EPH-30 és a SoundMAGIC ES18 fölé tudnám tenni, ha pedig arról van szó, hogy egy esetleges bringatúrához melyiket viszem magammal, akkor egyértelmű, hogy az M7P a nyerő, rég volt ennyire kényelmes fülhallgató nálam.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
szentkuti11 #6 üzenetére
Az jó, ha a hangban akkor azért előreléptek. Mondjuk az M6 nem ilyen $-al volt 3e környékén, igazán ott volt bestbuy
A többi sportfüleshez képest szerinted milyen hangban/minőségben? Úgy lehet ajánlott? -
*Mukeey*
addikt
Ebben az árkategóriában vannak azért jobb ajánlatok is.Max lehet a beszerzés kicsit komplikáltabb de megéri rendelni.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
szentkuti11
addikt
Sokkal jobb lett egyébként az M7P, mint az előd, minőségibbnek érződik, nem flexel és elég széles tartományban képes mozogni a vetőcső, nagyon kényelmes tud lenni. Sajnos a háromszoros árkülönbséget ez valóban nem indokolja, de számolni kell azzal, hogy az M6 már egy ötéves modell, ez pedig egy új termék, aminek még jó eséllyel lejjebb csúszik az ára a nem túl távoli jövőben.
-
Kár, hogy az M7P ennyivel drágább lett, mint az előd. A cserélhető kábel és a IP5X előrelépés, de ezért a majd 3x ár nem indokolt. A kínai csodákkal így nem tudnak versenyezni.
-
hardline
senior tag
Az M6pro esetében nem tudom miért erőltetik ezt az átlátszó dolgot, egyáltalán nem tartom esztétikusnak...
-
gabancs
addikt
Nekem az jött le, hogy az első kettő szemét, az utolsó szódával elmegy.....
-
Kékes525
félisten
Közepes cuccok, közepes árral. Persze lehettek volna olcsóbbak is.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
törölt tag
Hmm, régebben azért bőven a 10 alatti kategóriában indultak a cuccaik (M6p mondjuk). Ennyiért már nem biztos, hogy olyan jó vétel. Az M6 pro-ra kíváncsi voltam, de ennél igazából többet vártam volna. A Pro név inkább hangzatos csak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három, headset funkciókkal felvértezett in-ear fülhallgató járt nálunk a MEE audio műhelyéből, akadt a listában armatúrás és dinamikus példány is.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Háztartási gépek
- Kutya topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C
- /06-30-76-0-56-00/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-83/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- /06-30-7-82-82-81/ Könnyen megjegyezhető telefonszám - új, aktiválatlan Telekom Domino SIM kártya
- Samsung Galaxy S25 Ultra MagSafe tokok és kijelzővédő üveg eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest