Hirdetés

MEE audio fülhallgatók tesztje

Hirdetés

Bevezető

Oldalunk hasábjain eddig még nem lehetett találkozni MEElectronics termékről szóló cikkel, noha a márkát bizonyára sok olvasónk ismeri, a kaliforniai székhelyű, márka 2008 óta foglalkozik fülhallgatók gyártásával, palettájukat pedig viszonylag ritkán frissítik. A gyártás természetesen Kínában történik, a cég szlogenje pedig a Music Enjoyment for Everyone, azaz a zene élvezete mindenkinek. Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy ezt a mottót tényleg komolyan gondolják, hiszen gyártanak sportfülhallgatót, fejhallgatókat, elegánsabb darabokat és az igazi zenei ínyencek számára is készülnek egy-két csúcsmodellel.

MEE audio fülhallgatók tesztje
[+]

A cég eddig kizárólag az amerikai piacra koncentrált, mi viszont Berlinben találkoztunk először a gyártó embereivel, akik hangsúlyozták, hogy Európában is szeretnék megvetni a lábukat, ennek megfelelően az IFA volt az első rangosabb esemény a régióban, amin képviseltették magukat. A hivatalos forgalmazás Magyarországon még nem indult el, aki itthon szeretne magáénak tudni egy ilyen eszközt, az leginkább a német Amazonra támaszkodhat.

MEE audio fülhallgatók tesztje
[+]

A MEElectronics név lecsengőben van a gyártó életében, a MEE audio nem csak egyszerűbben ejthető ki és jegyezhető meg, hanem sokkal jobban kifejezi a cég irányultságát, mivel már csak és kizárólag zenehallgatással összeköthető termékekkel foglalkoznak. Mi ezúttal három in-ear kialakítású modellt kértünk el tesztelésre, befutott hozzánk egy sportfülhallgató, egy kicsi, armatúrás fülhallgató, illetve egy pro audio jelzővel illetett példány is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés