- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tejbele
csendes tag
Köszönjük Emese!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
Persze, miért nem igazak? Akkor nincs is királylány akit meg kell menteni?
Viccet félretéve, sokáig már nem tudják húzni, mert a konkurencia, szépen kezdi beletenni. Mondjuk engem teljesen hidegen hagy a B20 mizéria, akkor is Xiaomi-kat használok ha nem lesz benne.
-
-
-
ZEN1TH
őstag
B20 lessz?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #11 üzenetére
Abba majd Snapi-t tesz, mert kizárt, hogy csak MTK lesz belőle.
-
Klara_
őstag
válasz
<Adamsky> #29 üzenetére
Az felso kategoria volt.
Redmi szeriabol melyik kapott uj andriod verziot? Annyi modelljuk van mar mint a szemet, SW support pedig egyre siralmasabb.@#30 Criminal017
Nem az nem baj, az a baj, hogy javulast nem tapasztalok az uj hetikkel, inkabb elrontjak azt is ami eddig mukodott. Inkabb adnanak ki havonta egy frissitest, de az legyen olyan. -
Criminal017
őstag
Már az is baj, ha hetente frissítenek egy készüléket.
-
<Adamsky>
nagyúr
"A miui8 is egy áttémázott 7." - ez talán a 6-ra (és még a 7-re) történő váltásnál igaz volt, de most biztos nem. Szerintem kukkantsd meg ezt.
"Dedikált készülék support meg 0. Se kernel, se android verzió frissítés nem történik."
Ezt - mint Mi2s tulaj - szintén cáfolhatom. Miui v5-ről 8-ra, Android-on esetén pedig 4.1.1-ről 5-re. És ez egy 2013-as készülék!
Az más kérdés, hogy ennek az agyatlan "rohanásnak", szerintem is az lesz a vége, hogy nem lesz ilyen support az új(abb) készülékekre. Illetve a nem flagship-ek egy része - ahogy írod - sajnos már most is le van sajnálva. -
tibcsi0407
félisten
-
Zoli0726
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #23 üzenetére
Pont ez az amivel megvezetik a jónépet.
Minden héten kijön valami "frissítés", mégis mivel tud többet a miui, mint egy félévvel ezelőtt?
Csak haszontalan frissítések jönnek, meg hibajavítások, amit az előző héten elrontottak.
A miui8 is egy áttémázott 7. Tehát amit frissítgetnek, az egy launcher, meg még néhány olyan alkalmazás, ami se nem jobb, se nem rosszabb, mint ami a play-en megtalálható. De mindenképp közös az, hogy ezt nagyon olcsón megússzák, mert ezeket pakolják az összes mobilra.
Dedikált készülék support meg 0. Se kernel, se android verzió frissítés nem történik.
Inkább kidobnak egy új készüléket. Én ebből biztosan nem kérek többet.
Elég megnénzni a redmi note 2 / Redmi note 3 miui fórumokat, mennyi felhasználó érzi átverve magát a miui8 miatt. -
<Adamsky>
nagyúr
Egyrészt vissza kéne menniük 5" alá, mert 5+ -os telefonokból annyi van, mint a szemét...
A másik, hogy szinte biztos pár hónap késéssel jön majd a Qualcomm verzió. Sajna a MediaTek-es SoC-al szerelt telefonok a Xiaomi-nál is mostohá(bba)n vannak kezelve. -
Cannabis7
senior tag
válasz
tibcsi0407 #23 üzenetére
Csak régebbi android alapon. (ami egyébként nem olyan óriási probléma, de akkor is)
-
Dhampir
félisten
válasz
Látod-látod, a Xiaomi.
Amióta régen írtam neked a gyártóról, azóta hogy jön fel.
-
johnywalker
őstag
A cikkben tévesen jelent meg: Már a Redmi 3 Pro verzióban is van ujjlenyomat olvasó!
Az "s" széria valóban chipkészletben különbözik töle. -
Richie86
senior tag
Uhh, mit művel már a Xiaomi?
Persze jó értelemben, wow! -
"Tavaly például a Mobile World Congress alkalmával a Redmi 2 nyerte el a legjobb, 100 dollár alatti termék díját."
Csak sose volt 100 dollár, legalábbis nem a végfelhasználóknak
Én nem erőltetném ezt a gyors váltást, a Redmi 3 épp felfutóban van, és abból is 3 varia jött már ki / ha nem több
@gyurkikrisz: 4K kijelző?
Ejha, elég nagy ugrás, hogy kiviteleznék?
QHD épp , hogy akad némely gyártónál, de nem egy lentről felfelé pozicionált terméknél...
Mert a 4K nem egyenlő a QHD-val.
4K-s kijelzővel szerelt mobil pedig elég ritka. Mire gondolsz?
-
Wesder
titán
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
Jesszusom
A teló egyébként lehetne X20 FHD 5" 3GB RAM és 4k+ akku
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Luck Dragon #14 üzenetére
Most nincs erősebb középkategóriás Snapi, mint az X20. Persze addig még változhat.
-
válasz
tibcsi0407 #13 üzenetére
Vagy "sznapit" ahogy a note esetében is történt.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
X25-öt
-
Hmm és akkor a kedves xiaomi a pro verzióba mit tesz majd bele?
-
Matada2.3
veterán
válasz
gyurkikrisz #6 üzenetére
:') Bárcsak
-
Legendd
senior tag
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Javítva, X20 lesz. Elvileg. Köszi.
-
Sondi1986
addikt
Remélem a 16megapixeles Samsung kamerát lecserélik valami jobbra!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
gyurkikrisz #4 üzenetére
4k kijelző? Minek? Annyira pixeles a kép vagy mi?
Talán a VR nél van értelme, meg a tv-knél egy bizonyos méret fölött.
A 4k kijelző egy dologra volna csak jó... proci feleslegesen pörögne és ez hazavágná az akkut.
Attól hogy egyre több nagy gyártó belerakja a telójába, nem biztos hogy kell is. Sztem ugyanaz lesz a sorsa, mint a 3D-nek.
Az előző szériák is pont ezért voltak jók, mert nem terhelték a hardvert felesleges számolgatással. -
Matada2.3
veterán
Elég erős ugrás egy 61x-hez képest, támogatom! (ha X20-szat kap)
-
gyurkikrisz
őstag
Hát igen lehetne egy X10 benne ár/érték maradna mondjuk 4k kijelző kéne bele de nem biztos ki tudja mi fér bele a Xiaominak na mindegy én sztem bevásárlok belőle eustockon remélem lesz
-
kriszpontaz
veterán
válasz
tothmaxy182 #2 üzenetére
A felbontás viszont mehet FullHD-ra.
-
tothmaxy182
őstag
Könyörgöm, csak a képernyőméretet ne növeljék!!! Bármit, csak azt ne!
-
kriszpontaz
veterán
Most akkor X10 vagy X20? A címben X20 van, a szövegben X10. A képen meg X20
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Gaming notebook topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest