- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Smile
csendes tag
válasz
viperabácsi #266 üzenetére
A sima One Touch Idol topikot, ha jól tudom a 6030D ennek a kétkártyás verziója:
http://mobilarena.hu/tema/re_alcatel_one_touch_idol_balvany_light/friss.html -
Black Smile
csendes tag
Sziasztok,
köszönöm a segítséget! Végigolvastam a másik topikot is, volt néhány beszámoló hibás készülékekről. Ennek ellenére ti ajánlanátok megvételre ezt a telefont? -
Black Smile
csendes tag
Sziasztok,
lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni!
Használat közben ha mondjuk pl. navigálok adatforgalmat használva, és bejön egy hívás a másik kártyán, akkor a navigáció megszakad? Vagy csak két hívást nem tud egyszerre kezelni?
Az akkumulátor a gyakorlatban mennyire bír ki egy napot?
Jelenleg két telefont használok, az egyik egy LG L7, aminek a felhasználói felületét szeretem, de ha több böngészőlapot megnyitok, nagyon belassul, ezért szeretnék váltani legalább 1 GB memóriával rendelkező készülékre. Ennél is tapasztalható ilyesféle lassulás?Köszönettel
BS
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest