- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #74 üzenetére
Ááá, biztos nem, nálam is van aki nézi a kiadásokat,(asszony) és most amúgy is neki keresgélek telefont. A másik, szépségbe a PRO 6 überel elég sok telefont, és nem kell szarakodnom azzal, ha valami nem smakkol akkor romolgassak, ez csak megy, semmi akadás, használom és kész, játékot is próbáltam és gyönyörűen fut rajta, kijelzője is gyönyörű, mit írjak még, elégedett vagyok vele. Talán majd valamit jővőre, lehet ha így folytatja a LEEco akkor majd valamit tőlük.
Fejvadi: Tudom, én sem vagyok kifejezett márka függő, megveszem amit jónak találok és elvagyok vele egy darabig.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #69 üzenetére
Akkor ezek ugyanúgy rátehetők a PRO-ra is, mert ezek csak Z2-re vannak?
-
monti0222w
addikt
Lehet, ha rálehet tenni?! Viszont ez is üveg házas telo mint a H8, szóval az új-lenyomatott szedi ez is rendesen, egy tok mindenféleképp kell neki.
A CM-t vártam a PRO-ra, de egyáltalán nem nyitnak vele se Eu, se másfele a Lenovó, de ezt már beszéltük.tibcsi0407: Ezt már mindenki magának dönti el, mi mennyit ér meg neki, nekem megérte volna, de mint írtam is nem bánom hogy így alakult. Egy kérdés még ez meddig marad meg? Az asszonyt az E S7-tel fegyverzed le?!
A többi váltáshoz nem lesz ez elég!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest