- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
denx1992
tag
P20 Pro val maximálisan elégedett vagyok bár az emulátor használat miatt elfogadtam volna jobb cpu t benne
-
p2pp
őstag
A View 20 lenne az ideális.
Ebből lehetne egy kisebb és nagyobb méretű is. -
Persze biztos sokan orulnek a nagyobb meretnek ez tiszta sor de legalabb a sima P30at ne noveljek ha mar a pro ott van nagyobb meretben...
G7 az nem tul acelos kamera fronton ha az nem opcio nalad akkor oke. Xz2 compact az tenyleg korrekt meret csak eleg regies benyomast kelt azokkal az orias kavakkal. -
Ezt még senki ne vegye készpénznek!Ezeknek a tokoknak az eredetisége olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája.Lehet teljesen másképp fest majd a huawei 2019-es P modelljeinek a hátulja.
-
P20amat úgy gondoltam P30 cserelem majd, ha marad a méret, erre meglepik hogy megint húznak rajta. Tiszta vicc ez mar. Komolyan lassan nem lesz telefon normális mérettel. Bolondok ezek a gyártok frankon mondom. Egyedül az Apple képes normális méretben meg telefont kínálni. Lehet megyek vissza , ha csak nem lesz valami más alternatíva droid fronton
-
p2pp
őstag
Sztem inkább a Nova 4 formáját kellene követni! Nem a Mate 20 Pro noch formáját!
Egyébként kár érte! -
Aryon87
félisten
Na lehet mégse M20Pro-m lesz, hanem P30pro? Várom nagyon.
A tokból elnézve 4 kamerás lesz a teló. -
törölt tag
Lesz dedikált kamera gomb, jól látom?
-
Griff55
senior tag
Reménykedtem, hogy az új P széria is azt a kamera elrendezést kapja, amit a mate 20... Kár érte
A P30 pro esetében olyan hosszú maga a kamera csík, hogy 4 lencse is simán elférne. -
bedibazsa
senior tag
Rettenetesen irritál ez a méretnövekedés. Ez is vagy fél collal nagyobb, mint az előző. Akkor minek a Mate széria?
-
rajd
tag
Szegény kínaiak nem tudják leírni a P30-at rendesen, csak a P30 PRO-t...
-
roli543
őstag
Miért kell ennyire növelni a méretet? A P széria miért nem maradhat picit kisebb max 6 col koruli és a Mate maradna a 6.5 feletti? Már össze mosódnak ezek is ...
-
w333
félisten
Xenon vaku lesz ahogy látom !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest