- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
denx1992
tag
P20 Pro val maximálisan elégedett vagyok bár az emulátor használat miatt elfogadtam volna jobb cpu t benne
-
p2pp
őstag
A View 20 lenne az ideális.
Ebből lehetne egy kisebb és nagyobb méretű is. -
Persze biztos sokan orulnek a nagyobb meretnek ez tiszta sor de legalabb a sima P30at ne noveljek ha mar a pro ott van nagyobb meretben...
G7 az nem tul acelos kamera fronton ha az nem opcio nalad akkor oke. Xz2 compact az tenyleg korrekt meret csak eleg regies benyomast kelt azokkal az orias kavakkal. -
Ezt még senki ne vegye készpénznek!Ezeknek a tokoknak az eredetisége olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája.Lehet teljesen másképp fest majd a huawei 2019-es P modelljeinek a hátulja.
-
P20amat úgy gondoltam P30 cserelem majd, ha marad a méret, erre meglepik hogy megint húznak rajta. Tiszta vicc ez mar. Komolyan lassan nem lesz telefon normális mérettel. Bolondok ezek a gyártok frankon mondom. Egyedül az Apple képes normális méretben meg telefont kínálni. Lehet megyek vissza , ha csak nem lesz valami más alternatíva droid fronton
-
p2pp
őstag
Sztem inkább a Nova 4 formáját kellene követni! Nem a Mate 20 Pro noch formáját!
Egyébként kár érte! -
Aryon87
félisten
Na lehet mégse M20Pro-m lesz, hanem P30pro? Várom nagyon.
A tokból elnézve 4 kamerás lesz a teló. -
törölt tag
Lesz dedikált kamera gomb, jól látom?
-
Griff55
senior tag
Reménykedtem, hogy az új P széria is azt a kamera elrendezést kapja, amit a mate 20... Kár érte
A P30 pro esetében olyan hosszú maga a kamera csík, hogy 4 lencse is simán elférne. -
bedibazsa
senior tag
Rettenetesen irritál ez a méretnövekedés. Ez is vagy fél collal nagyobb, mint az előző. Akkor minek a Mate széria?
-
rajd
tag
Szegény kínaiak nem tudják leírni a P30-at rendesen, csak a P30 PRO-t...
-
roli543
őstag
Miért kell ennyire növelni a méretet? A P széria miért nem maradhat picit kisebb max 6 col koruli és a Mate maradna a 6.5 feletti? Már össze mosódnak ezek is ...
-
w333
félisten
Xenon vaku lesz ahogy látom !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest